![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
CK Truth & Escada into the blue + URBAN DECAY & CLINIQUE & DEAD SEA MINERALS
NIEAKTUALNE!
nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...4#post12130244 Witam ![]() Perfumy: 1. Cacharel Lou Lou - 90/ 100ml tester, oryginal. ( z wymiany z Nameless ). 2.NOWA Escada into the blue EDP 50 ml - w kartoniku, i w folii jednak rozerwanej. Dostalam jako upominek, otworzylam opakowanie, psiknelam raz na reke i stwierdzialm,ze to na pewno nie to. 3. Elizabeth Arden 5th Avenue EDP spray/vaporisateur - ubytek z 30 ml troche mniej niz 30% (2,5 cm). Idealny stan buteleczki i nakretki ![]() 4. Mexx Ice Touch EDT - 20/40 ml. Bardzo ladny, świeży zapach. 5. Ralph Lauren - Rocks EDT, ubytek hmm ok. 1/4. z wymianki z Thelila. Raz mi sie podoba raz nie ![]() Próbki demeter po 1ml: 1.creme brulee 2.caramel 3.condensed milk 4.marshmallow 5.baby powder Raczej jako dodatki do wymian ![]() Kosmetyki: 1. NOWY Urban Decay Flavored Body Powder - Cocoa- super smak i zapach, swietnie sie błyszczy na ciele. Ja jakos nie mam okazji go uzywac, wiec jesli trafi sie cos ciekawego - chetnie wymienie. Otworzylam go sprobowalam i ani razu nie uzylam, nie bylo w folii, wiec nie rozni sie od tego prosto ze sklepu ![]() http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P49740&c ategoryId=RPYMAL&navActio n=jump 2. NOWA Urban Decay Big Fatty Colored Mascara (kolor Purple Haze) - kolor ciemna sliwka. W kartoniku, nie uzywana. Sama mam i używam, jednak nie czesto (nie nosze na codzien fioletowych rzes:P). Dostalam druga, nie zuzyje wiec na pewno, dlatego wymieniam. 3. PRAWIE NOWA Urban Decay Skyscraper; maskara wydluzajaca - uzylam jej kilka razy, powiedzmy ok. 6, ale kompletnie nie umiem sie nia pomalowac. Jezeli ktos potrafi uzywac takie szczoteczki to polecam szczerze, bo widzialam jak wyglada na rzesach odpowiednio nalozona. Skuszona tymze wlasnie, kupilam. Nie mam kartonika, bo myslalam,ze bede jej uzywac. Tusz jest swiezy, nie jest brudny, opakowanie bez zarzutu. 4. PRAWIE NOWY Clinique perfectly real make up; shade 28 (N) - przyznam, ze naprawde jest perfectly real. Jednak dla mnie za malo kryjacy. Uzyty ok. 5 razy, naprawde niewielkie zuzycie. Nie mam kartonika, opakowanie jest bez zarzutu - bez sladow uzytkowania. Nie spieszy mi sie z nim rozstawac, moze poczekac troche na lepsze czasy, wiec oddam tylko za cos fajnego ![]() 1. NOWA Blue Peel-off Mask; Original Dead Sea Minerals 50ml - dla fanek cudownych wlasciwosci Morza Martwego. Kupiona w sklepie wylacznie z kosmetykami tej firmy, jeszcze z kartonikiem. Ja sama zuzylam juz kilka innych produktow z tej serii i smialo moge polecic. Nie są to zwykle drogeryjne kosmetyki z mineralami z MM. Cena zreszta mowi sama za siebie. Chcialabym sie wymienic na cos naprawde ciekawego, wysokopolkowego. http://blue-deadsea.com/products/40/153/ PILNIE POSZUKIWANE SLODZIUTKIE ZAPACHY ![]() Wymienone: 1.PRAWIE NOWY ![]() ![]() 2. Hugo Boss woman EDP - z 30 ml ubytek rowniez ok. 30 %. W doskonalym stanie ![]()
J'adore na wymianę + kilka innych ![]() ![]() Edytowane przez sinsinsin Czas edycji: 2009-05-03 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: CK Truth & Escada into the blue
To może coś u mnie?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos za escade?
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- ale baby doll jest sporo wiecej niz escady,,
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Truth?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Calvin Klein - Truth EDP spray 100 ml ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam do mnie, mam słodki zapach anny sui suidreams, interesuje mnie escada
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- oj, ale akurat ta sui nie jest ani ociupinę owocowa ![]() ![]()
![]() |
#8 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
hmmm... przypomnę się
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Hm no nic... trudno... Showtime jest słodki, słodko-owockowy, ja takie uwielbiam, myślałam, że zahaczysz o niego ![]() ![]() Tymczasem na razie, może innym razem ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CK Truth & Escada into the blue + URBAN DECAY & CLINIQUE & DEAD SEA MINERALS
hej
![]() 4. NOWY Urban Decay Flavored Body Powder - Cocoa- super smak i zapach, swietnie sie błyszczy na ciele. Ja jakos nie mam okazji go uzywac, wiec jesli trafi sie cos ciekawego - chetnie wymienie. Otworzylam go sprobowalam i ani razu nie uzylam, nie bylo w folii, wiec nie rozni sie od tego prosto ze sklepu ![]() http://www.sephora.com/browse/produc...navAction=jump 5. NOWA Urban Decay Big Fatty Colored Mascara (kolor Purple Haze) - kolor ciemna sliwka. W kartoniku, nie uzywana. Sama mam i używam, jednak nie czesto (nie nosze na codzien fioletowych rzes:P). Dostalam druga, nie zuzyje wiec na pewno, dlatego wymieniam. zapraszam ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CK Truth & Escada into the blue + URBAN DECAY & CLINIQUE & DEAD SEA MINERALS
coś u mnie za oba tusze Urban Decay?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: NOWA Urban Decay Big Fatty Colored Mascara (kolor Purple Haze
ew. Truth, ale pewnie za nią nic nie znajdziesz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
To jak tam kwestia Lou Lou?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Jeśli jesteś wciąż zainteresowana adopcją Lou Lou, to jestem gotowa oddać ją za Truth bez dodatków
![]() Dziś postanowiłam dać "Lulce" jeszcze jedną szansę, ale już wiem zdecydowanie, że się nie polubimy, więc oddam ją bez żalu ![]() Jeśli taka zamiana Cię interesuje to zapraszam na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Witaj
mnie interesuje Escada ,na wymiane mam 30ml w kartoniki Aqulina Pink sugar i okolo 20ml Moschino I Love lub moglabym zrobic wieksza odlewke w nowym szklanym atomizerze z YSL Baby Doll bo mam az 95ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
odpisalam u Ciebie
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
niestety nie, nie przepadam
![]()
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=323031 + to co w podpisie ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez jenesaispas Czas edycji: 2009-03-31 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety dziś wysłałam apparition. ale chetnie oddam 8-9ml baby doll mam z wymianki od Agniesia666
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
do gory
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
witaj,
dziekuje za odpisanie w moim watku jednak swobodnie mozesz psiac u siebie. Bedzie Ci wygodniej, a ja nie przgapie odpowiedzi napewno ![]() Chetnie sie wymienie. Zapach mi w ogole nie lezy. Jaki jest koszt Twojego tuszu? Koszt mgly to 30 dolarow. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Tusz kosztowal cos w okolicach 15 euro, dokladnie nie pamietam, hmmm, tak mysle,ze to troche to malo w stosunku do tej mgielki..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.