|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nowa ;) Pomożcie ogarnąć stronkę ;)
Cześć dziewczyny .
Mam na imie Patrycja a moj nick to Mlodax3 A wiec , jestem tutaj nowa zalozylam tutaj profil poniewaz zainteresowala mnie ta strona . Gdy wpisuje w Google obojetnie jaka marke My Secret , Dove itd by sprawdzic co na przyklad kupilam zawsze wyskakuje mi pierwsze wizaz.pl juz dawno myslalam o zalozeniu i w koncu sie "przemoglam" . Dążac do konca mojej notki chodzi mi o to byscie wy kobitki powiedzialy mi na czym polega ta stronka i jak sie w ogole z nia obslugiwac co moge a czego nie bo troszke wam powiem ze tak mi ciezko dlatego zwracam sie do was z ta prosba . Dziekuje z gory . ![]()
Młodax3 ![]() Edytowane przez Mlodax3 Czas edycji: 2014-08-02 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa ;) Pomozcie ogarnac stronke ;)
Regulamin.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, przeczytaj regulamin, obejrzyj podział na fora, podfora ,poczytaj różne wątki, obejrzyj KWC i się wdrożysz a jakiś czas.
Ciężko by było każdej nowej pisać co chwila punkt po punkcie jak to wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Godnaś, Lucyperowi żeby cię dać w dary, Boś jest wyobrażeniem a właśnie owego, Co wieniec ma na wierzchu z szybu smrodliwego, Popraw się, babo, na tej swojej wdzięcznej twarzy Albo mi się za jedno tysiąc złych słów zdarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.