|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
gotowanie dla dzieci
jak wszystkie wiemy nasz dzieci to bardzo często niejadki stąd moja prośba o przepisy dla niejadków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: gotowanie dla dzieci
o taaaak,moja corka ma obecnie 16 miesiecy i akceptuje jedynie zupe pomidorowa i rosol.nie wiem co jest smacznego w jedzeniu ugotowanego makaronu ale najczesciej zrezygnowana gotuje jej tylko makaron.czasami dziabnie nalesnika z twarozkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Nutka nie gryzie!
|
zalezy jakie dziecko...wiekszość lubi na slodko:naleśniczki,racusz ki,ryz itp ale np moja wolala sledzie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
a nasza królewna lubi ugotowany makaron (bez niczego), suche płatki owsiane, pomidorówka, chleb z pasztetem, sucha buła
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- aha i guma mamba to absolutny faworyt no ale przeciez ile mozna... ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://czasdzieci.pl/ro_przepisy/ http://www.maluchy.pl/kuchnia_malucha/ sprobuj tez gtowac razem z maluchem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Co znaczy niejadek ?
radze zapiysywac co dziecko je bo czasami sie okazuje ze wypity tylko soczek przed obiadem to takze posilek i czesto syty i kaloryczny a nam sie wydaje ze dziecko nie je nic konkretnego . dziecko ma żołądek wielkosci swoje piastki wiec sprawdzmy co tam sie zmiesci . po drugie nie chce jesc ?niech nie je ,z glodu nie umrze ,krzywdy sobie nie zrobi ,zapewniam was a wpychanie dziciom jedzenia przez nasze babcie i bieganie z łyżka do niczego dobrego nie prowadzi. u mnie nie bylo i nie ma specjalnego gotowania dla dziecka ,je co jest na stole albo nie je wcale . oczywiscie bez robienia dziecku na zlosc i gotowaniu potraw dla niego nie przeznaczonych np. bigosu na winie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Paula to nie tak ..Kiedys tak uważalam jak TY ale moja jak byla malutka to potrafiła tak nie jesć ze 2 x zemdlala
![]() teraz je aż za duzo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.