|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Susan Boyle-gwiazda z "Britain's got talent"
przyznaję, że kobieta ma wspaniały głos i rozpłakałam się, gdy usłyszałam, jak śpiewa
![]() z jednej strony chcę dla niej jak najlepiej a z drugiej mam trochę za złe tym, którzy chcą zrobić wielką sensację, opowiadając o jej życiu osobistym-że jest niezamożna, bezrobotna, w wieku 47 lat wciąż jest dziewicą, nigdy się nie całowała itd. z drugiej strony, jak zmienia to podejście do drugiego człowieka-ludzie ocenili ją za wygląd, raczej kpili sobie z niej i dopiero po usłyszeniu jej głosu, zmienili swój pogląd na nią. jak spiewa Susan: http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY jej historia: http://deser.pl/deser/1,97052,6530704.html przyznaję, wzruszyła mnie jej historia-chyba nie warto się poddawać, bo nie wiadomo, co życie może przynieść ![]() ![]() ![]() poza tym, widać, że nie można po wyglądzie wnioskować, czy ktoś coś potrafi i czy jest wartościowy. poza tym, tekst piosenki-jak dobrze odzwierciedla jej życie... Edytowane przez Ms.Torres Czas edycji: 2009-04-24 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Susan Boyle-gwiazda z "Britain's got talent"
zwykle tego nie robię, ale .. wyszukiwarka nie gryzie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329927
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
popieram ludzi czesto sie ocenia powierzchownie
przeciez jak ta kobieta wyszla na scene ludzie zaczeli sie z niej smiac...ze robi z siebie idiotke......stereotypy sa mylne
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Jest już taki temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ale ten wątek ma chociaż dobrą nazwe. "Cudowna kobieta w brytyjskim Idolu" zawiera aż 2 błędy merytoryczne, a nawet 3 zważając na to, że tam jest X-Factor i prawdopodobnie przedział wiekowy 16-28.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A dla mnie to kukiełka podstawiona (lub wyłapana) przez producentów, którzy doskonale wiedzą co chwyci i co pociągnie program (u nas np. niewidoma w Mam Talent). Nie wierzcie w to co widzicie na ekranach TV. Zapewniam, że wszystko jest dogłębnie przeanalizowane i obliczone na zgarnięcie jak największej ilości łasej na takie "historyjki" publiki.
Na ten dowód polecam filmik na YT z bodajże '99 gdzie rzeczona Susan całkiem dobrze sobie radzi ze śpiewem (Cry Me A River), więc nie jest znowu taką helpless, workless virgin ![]() Osobiście taki typ głosu nie wywołuje u mnie palpitacji serca i przyspieszonego pulsu, ot z lekka operowy, czysty, hm - nudny? ![]() Gwiazdka kilkuminutowego sezonu.
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-04-26 o 01:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1-2 błędy rozumiem, ale gdzie trzeci?
gdy mi jest dobrze moja dusza mruczy. M.Peszek Edytowane przez Hedonia Czas edycji: 2009-04-26 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tymi błędami to też bardziej żart z mojej strony. Nie wymagam od każdego, żeby znał regulamin tych programów. Dokładnie chodziło o to że: -zamiast Idola jest tam X-Factor i 47-latków tam nie przyjmują (ale ten program zmienia się tak dynamicznie, że to może być kwestia czasu, więc spoko ![]() -Chodziło o "Mam Talent" -a 3 odnosi się do słowa "cudowna" - jak już ktoś napisał - to media zrobiły z niej ósmy cud świata, naprawdę nie jest to nic na tyle zachwycającego, żeby robić z niej sensację na miarę Leony Lewis Wybacz moje specyficzne poczucie humoru ![]() ![]()
Just when you think the world is going nowhere Just when you almost gave up on your dreams They take you by the hand And show you that you can There're no boundaries... Edytowane przez Choomik Czas edycji: 2009-04-27 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ale wcale nie odebrałam jako atak
![]() wiem, że nieopatrznie założyłam tamten wątek. teraz byłam jedynie ciekawa tego 3 błędu ![]() a "cudowna" można nawet z ironią odbierać, jak w tym przypadku ;p najlepiej jak ten wątek zostanie, choć myslę, że ucichnie tak jak rozgłos Susan.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.