|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szalone Woodstockowiczki :)))
Witam Was gromkim SIEMA!
![]() ![]() dziewczyny, dla których Przystanek Woodstock wiele znaczy i z niecierpliwością na niego czekacie ![]() Piszcie czy w tym roku się wybieracie, jakie są wasze wrażenia po ostatnich Woodstockach co się podobało, a co nie ![]() Jakie zespoły chciałybyście zobaczyć i usłyszeć ![]() Piszcie o przygodach które Was spotkały w drodze na/w trakcie/po PW ![]() Może znajdzie się ktoś komu tak samo Przystanek Woodstock jest bliski sercu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szalone Woodstockowiczki :)))
Fajny wątek! Ja byłam kilka razy, ale od paru lat nie jeżdżę...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja byłam raz, na ostatnio Woodstoku, który odbył się w Żarach. W tym roku też się wybieram, ale nie wiem jak będzie
![]() Co się podobało? Oczywiście klimat ![]() ![]() Przygód było mnóstwo, ale teraz nie mam czasu o tym pisać. Mało przyjemne było to, jak koleś z naszego wagonu (w stanie całkowicie nietrzeźwym) postanowił opuścić ten lokal i zwyczajnie wyskoczył. Oczywiście musieliśmy zatrzymać pociąg w jakimś lesie i czekać kilka godzin na ponowny odjazd. Pamiętam jeszcze chłopaka( oczywiście zupełnie pijanego), który chyba dwa razy pchał się do naszego namiotu wmawiając że przecież tu są jego znajomi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj takich sytuacji było trochę, jak będę miała więcej czasu to napiszę. Fajny wątek, miło jest powspominać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Też byłam kilka razy, w tym roku sama nie wiem. Kilka przygód miałam, kilka miłych, kilka niemiłych. Na pierwszym woodsotcku okradli mnie, na szczęście jakimś cudem portfel im wypadł z plecaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
wybieram sie w tym roku. wczesniej rodzice krzywo patrzyli na ten plan. wiem juz ze bedzie swietnie
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy Woodstock był dość specyficzny. 2005 rok miałam wtedy 17 lat i ciężko było mi wybłagać mamę żeby mnie puściła więc.. pojechała razem ze mną
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu mam zdjęcie upamiętniające ![]() https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ictureid=24734 Na fotce mam założoną bluzeczkę którą sama sobie wszyłam specjalnie na woodstock ![]() Niesamowite było to, że jak znalazłam się gdzieś sama to nie zdażyło mi sie żeby ktoś nie potrzedł do mnie i nie zagadał ![]() ![]() ![]() Dużo sie mówi że na woodstock przyjeżdżają ludzie żeby zachlać pałkę i nie pamiętają wiekszości rzeczy, które tam się działy. No niestety tak jest. Ale ja jestem zupełnym przeciwieństwem.. Czasem lubie sobie wypić i to bardzo, ale tam jakoś nie mogłam, chciałam wszystko przeżywać i wchłaniać na trzeźwy umysł żeby jak najwiecej pamiętać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
też tak miałam kiedy jest na woodstocku roznosi mnie ADHD dlatego ekipa mnie denerwowała bo oni chceli tylko siedziec i chlać, myśleli że po to sie na woodstock przyjeżdża, ja chciałam być wszędzie naraz, nie miałam czasu na piwo, a też prawda jest taka, że co wypiłam piwo zaraz wyskakałam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po powrocie dostałam opier*icz, że moglam co jakiś czas przyjść do nich i powiedzieć że zyję...ehh ci faceci, ciekawę jak się wygrzebać prawie spod sceny w środku koncertu i jak potem wrócić spowrotem??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.