![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Zapraszam Mamusie letnich wyjców lat 1 do nowego watku
![]() Meldować sie ![]() poprzednia czesc.. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post13545162
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
helloo
melduję się na służbie drużynowa Anisiu ![]() czekam aż mój wyjec się obudzi bo już spi i spi, a mamy jechać do meblowego na obiad i relaks, chyba to jego senna kumulacja potem już chyba nici z sennego odpoczynku ja juz pomalowana, włos prawie ułożony, nie mam nad czym się głowić, muszę obciąć i będę jako tako wyglądała, już obmyśliłam bob z bocznymi dłuższymi włosami, bez grzywki, chyba Jowiszowa też tak bedzie sie ciachac ![]() miłej niedzieli, spadam bo jednak juz wstał ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-02 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ooo druga jezdem
![]() ![]() ![]() my mieliśmy jechać nad wodę ale tz mnie wkurzył z rana i siedzę i czekam aż przeprosi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() już po spacerze po naszej wsi ![]() Mała Iga na szczęście nie bała się roweru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witam sie i ja
![]() my mielismy jechac nad jeziorko ale z racji, ze jeszcze @ se nie poszla nie jedziemy...w tym upale mialabym sie nie kapac? normalnie grzech ![]() pojedziemy do poznania do nowego zoo, musze sloniarnie oblukac i tego slonia-homo ![]() upal nieziemski, chyba w gaciach pojade ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- oooo, no to super, ze Igusiowa z rowerkiem za pan brat ![]() ja zaluje, ze jednak w tym roku nie kupimy no ale nie mam gdzie tych gratow stawiac. za niedlugo jesien i juz by Majka nie uzyla zabawki ![]() piore lezaczek i w tygodniu pofrunie na all ![]() musze luknac na wasze aukszyny laski, co tam macie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś jadę obejrzeć inglesinę trip
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
subskrybuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
łoo ja wlasnie koncze obiad, o 13 karmie dzidziola, a potem jakis spacerek zapodamy, tez mam @ wiec z basenu nici...
![]() Jowiszowa, Igusia slicznie wyglada na rowerku, a jak sama popitala ![]() ![]() a jak siada na podloge to tak powoli jakby dupsko mial z krysztalu ![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku a ja jakoś nie doczytałam, skąd Igulec ma rowerek bo miałaś nie kupować ?
![]() ![]() ![]() Kupiłam Olci pościel : http://www.allegro.pl/item696108689_...9_kolorow.html Najpierw miałam brać z serii 2009 z kucykiem, ale ta była w fajnej promocji ![]() Wzięłam pomarańczowo zieloną princessę ![]() Ale dziś upał ![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
Kasiu rower pożyczony od sąsiadów, sami zaproponowali jak ich spotkałam na klatce parę dni temu. on cały czas na półpiętrze stoi. ok. 19 znów wyjdziemy na 30min. z rowerkiem.
teraz odpoczynek bo byliśmy w zoo ![]() ![]() wiecie co. obejrzałam parasolkę i kupuję ![]() ![]() wezmę chyba czerwoną: http://allegro.pl/show_item.php?item...został+wysłany. ta śliwka też ładna ale w rzeczywistości ciemniejsza, to samo z granatowym bo akurat te dwa w sklepie stały. aaaa. słuchajcie czy przyda mi się śpiwór w ziemie? taki rozpinany po środku ? skoro Iga chodzi, czy wpycha się ponad roczne dzieci w takie śpiwory ? bo jeden gość chce kupić sam śpiwór bez wózka ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-08-02 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wyciągnęli i mnie na basen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potem podwieczorek na nowym świecie i do domu na kąpiel. ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Jowiszowa ja bym sprzedała bez śpiwora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
uff wrocilam ze spaceru padam z goraca...
wiecie co, cos mnie ugryzlo w noge.. nie wiem czy komar czy pająk czy inne dziadostwo, ale mam spuchniete to miejsce i deko sie rozroslo kupilam fenistil i smaruje, ale poprawy nie ma.. procz chwilowej ulgi by nie swedzialo... macie jakies domowe sposoby by zalagodzic to cholerstwo??? wyglada jakby mnie pszczola ukasila, ale przeciez to poczulabym.. a zaczelo mnie wczoraj swedziec i chwile drapalam, a dzis banka sie zrobila i widze 3 miejsca po ukaszeniu...
#13 |
Zakorzenienie
|
cebulą lub octem robiłaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
tenkju
![]() ![]()
#17 |
Zakorzenienie
|
polecam się
![]() oglądałyście o tych utuczonych dzieciach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Jowiszku super ten rowerek naprawdę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kwiczę ![]() ![]() ![]() Też będę kupować śpiworek do tej parasolki, tylko nie jakiś potwornie puchaty, żeby nie wypchał Oli siedzenia. Chcę mięciutki z polaru. Taki jak Jowiszek ma do uno miałam do toledo. ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- A i najważniejsze! Jowiszku śmiem już gratulować zakupu pięknej ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Nie napisałam Wam najlepszego. Parasolkę zdecydowanie inaczej się prowadzi jak wózeczek z jedną rączką. Ciężej się podbija choć mi to już wychodzi doskonale ![]() ![]() ![]() A i schudłam znowu, ważę 63,5 kg... jakim cudem to nie wiem, codziennie żłopię colę, w siakiś nałóg wpadłam ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hello
wróciłam z meblowego było znośnie Jowiszowa gratuluję wyboru co do śpiworka na zimę, to nie mam pojęcia jak dzieciaki takie chodzace się w to zapatula, ja mam na stanie gruby, oraz cieńszy od atlantico, ale nie wiem czy mobline dzieciaki są tak zabezpieczone no chyba ze mega mróz i musimy wyskoczyć na szybkie zakupy ps, mi się podoba kolor biszkoptowy, ale wydaje mi się że kiedyś była w kolorach takich jak powóz Tymka, niebiesko zółty i ten był rewelacyjny Wersta u mnie na basenie akademickim, nie było przebieralni osobistych, była mini szatnia ogólna, i tam trzeba było zdjąc ubrania, no i prysznice były wspólne wiec każda widziała co tam ma pod bielizną, ale to chyba nie wygląda tragicznie, dla mnie pluskające się pod prysznicem w kostiumie to wygląda żałosno=wstydziuszkowato na maksa, ja tam jestem ekskibicjonistka i mnie golizna nie rusza znaczy nie ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-02 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ja w ogóle tam się nie wykąpałam tylko przebrałam i w domu dopiero
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- wlazłam na lipcowo-sierpniowe tegoroczne i 1sze co pomyślałam, boże jak ja im współczuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ale wersta przeciez basen to miejsce publiczne, wiec albo zakładaj opaskę na oczy albo korzystaj tylko z domowego spa
![]() a to że my mamy ładne brzuszki pociążowe to dziękowac Bogu, bo faktycznie moga byc okropne, nadające się dla chirurga plastycznego, bo nijakie ćwiczenia rozstępow i nadmiaru skóry nie zniwelują ej no nie straszcie czarną wizją początków bobasowych, przeciez musze jeszcze raz przez to przechodzić, dobrze, że tylko z tego zestawu miałam ulewanie Mikiego, oszczędzono mi bolących cyców i kolek małego ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-02 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nie ma czerwonego wózka. to co, biszkopt czy oliwka ? to się do prania nie zdejmuje ale chyba na mokro powinno się ładnie czyścić jakby co
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- tu kolory: http://www.90n.pl/sklep/product/p/10...ina,trip.html# mam do wyboru śliwka,oliwka,biszkopt.cz arny |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa i ja zesmy sie nawzajem pocieszaly w sprawie bolacych cycusiów.. ja pamietam wciaz, te trzy pierwsze ssania jak sie Piter podłączył oj to bylo.. - bezcenne
prawie z laczków wyskakiwalam ![]()
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra, kliknęłam, idę płacić i wysyłam maila. wózek będzie środa/czwartek Mała kochana jak będziesz to napisz coś, mam do ciebie mały romans. ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- u mnie to było długie 6 tyg. bo dopiero po tym czasie skończyło się nieprzyjemna ciągniecie w jednej piersi, było mleko i zero grudek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.