![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wiosenne wirtualne porządki :) raczej wyższa półkaniekatualne Wiosna przyszła wiec porządki czas zacząć ![]() Kolorówka: Podkład Borghese 01 Creama, jasny beż kod: LA328M -otwarty w zimie ubytek 50% Marei Puder w kamieniu Clinique 01 superpowder kod:B79 - ubytek ok 40% moze byc po terminie, wyglada OK Rozświetlacz w kremie Borghese maźnięty max 5 razy daje efekt strebrnej tafli Testerek Loreal True Match C1 bedzie moze połowa, na wyprobowanie Róż Clinique miniaturka ubutek na zdjeciu ładny ciemno ceglany kolor Odsypka kulek avonu brązujących Bezcielesna Tusz Lancome Fatale, otwarty w styczniu, używany mniej wiecej co drugi dzien, mysle ze bedzie około połowy czarny, mokry - wycofuje, skoro nie ma chetnych Miniaturka tuszu YSL efekt sztucznych rzęs, kupiona na allegro, nie mam pojecia ile jest w srodu, użyłam 2 razy, dorzuce do wiekszej wymiany. Eyeliner Inglot ciemny brąz, około połowy Paleta cieni Inglot, brazy z wymiany. użycie od 20% - 2% Cien Sephory brokatowy fiolet z wymiany, ubytek 5% Cien Rival de loop jasny iskrzacy niebieski w płyku ubytek 50% Błyszczyk Borghese berry 3 razy użyty kod: RHRJOM Marei Pomadka Yves Rocher złota, ubytek 15% z wymiany Pomadka Nude Clinique Long Lasting, jasny kremowy brąz - ubytek 5% Spora odsypka rozświetlacza z wymianki, pokruszony z sephory Pielęgnacja: Lancome miniaturka kremu pod oczy 5ml Ziaja Sopot płyn micelarny +30 zostało ok 100ml Marei Odewka Iwostin filtr +50 do 20ml - Bezcielesna Biała Perła żel wybielający, w pudełku były dwie tubki, jedną odstąpie, nowa 65g Chetnie podziele sie kremem mineralnym rozsiwtlającym pod oczy Bielendy, nie zuzyje go nigdy chyba ![]() Perfumy: CK One 5ml- w atomku Ametyst Omnia Bvlgari 5ml w atomku Red Jeans ok 4ml w oryginalej butelce miniaturka Estee Lauder Pure White Linen 4ml Marei Amor Amor Tentation 5ml w atomku z wymianki Szukam fioletowych paletek cieni, wyższa półka, choc chetnie burżuj lub inglot. Błyszczyków iskrzących - pomaranczowych, morelowych, truskawkowych (kolory), lakierów do paznokci w żywych kolorach, lakieru do włosów, koncówej tuszy do rzęs (teatralny look). Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2009-05-01 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne wirtualne porządki :) raczej wyższa półka
Paleta cieni Inglot, brazy z wymiany. użycie od 20% - 2%
Eyeliner Inglot ciemny brąz, około połowy Róż Clinique miniaturka ubutek na zdjeciu ładny ciemno ceglany kolor cos u mnie ?? Najbardziej zalezy mi na pierwszej pozycji. Zapraszam na oba wątki
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Tusz Lancome Fatale, otwarty w styczniu, używany mniej wiecej co drugi dzien, mysle ze bedzie około połowy czarny, mokry
Miniaturka tuszu YSL efekt sztucznych rzęs, kupiona na allegro, nie mam pojecia ile jest w srodu, użyłam 2 razy, dorzuce do wiekszej wymiany. Może coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za miniaturka Estee Lauder Pure White Linen 4ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
miniatruka linen EL? i jaki to jest podklad Borghese? nie z purchawek? świeży ejszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11862628]moze znajdziesz cos u mnie za:
Podkład Borghese 01 Creama, jasny beż kod: LA328M -otwarty w zimie ubytek 50% Pozdrawiam[/quote] Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jesli w jakims wątku cos znalazłam to odpisywalam od razu co mi sie podoba, jesli nie to nie pisalam nic. Pozdrawiam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to miracle za EL a za borghese ile bys chciala halloween? aha, borghese jest jasniutki? mozesz opisac troszke jak kryje i czy matuje, czy jest nawilzajacy, do jakiej cey byc polecila?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- miracle to miniaturka ![]() Borghese jest polowa? ciężki orzech do zgryzienia, ponieważ wymiana kosmetyków za perfumy zdarza mi się rzadko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
OSMETYKI:
PODKŁADY Bourjois - Matt Lovely - posiadam robioną próbkę z Sephory - nie mam napisane, jaki to kolor, ale raczej do opalonej cery CIENIE Lancome - Color Focus (Vue- zostało go bardzo mało, Optic - śladowe ilości, na parę razy, Click - praktycznie nie naruszony) / 1.2g H&M - pojedyńczy cień Glitter Glow (żółty/złoty z drobinkami, jednak nie jest to brokat) / 4.5g, parę razy maźnięty H&M - podwójny cień, jasny brąz/beżowy - parę razy maźnięty oraz miedziany brąz - zużyty prawie cały / 3g SZMINKI Bourjois - Comme Par Magie Miel Immateriel 13 - cielista / 3g. maźnęłam się nią parę razy, niestety w cielistych szminkach mi nieładnie : ( KWC:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,604,comme-par-magie-szminka-do-ust.html ZAPACHY Carolina Herrera 212 (edt)- roletka ok. 7/10 ml ew co by cie poza watkiem interesowalo za to? poszperam u siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że mam mniej (o wiele) przekupek, ale mogłybysmy się umówić, że Ty pierwsza wyślesz, a ja Ci odleję to Twoich flakonów i odeślę. Mam jedną fiolkę plastikową 10ml, więc jeden atomizerek musiałabyś mi przysłać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- 10ml Valentino+10ml JDP za podkł borghese+micel ziaji+błyszczyk borgh. aaa i miracle miniaturka za linen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety koszula prawie-na-pewno koleci do kogos innego, ale peep toe sa wolne.
wypisze wszystko co mnie interesuje i zaproponuj co mozesz za nie oddac ![]() - podklad Borghese (czy to jest ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26522 ?) - puder Clinique - Fatale - miniaturka Faux Cils - rozswietlacz Borghese - resztka rajstop
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej, a moze byc jednak podklad zamiast pudru? (czy to jest ten z linka?)
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Oj przepraszam cię, ale puder już wymieniony...zapomniałam wycofać...A nic innego nie wypatrzyłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
Cytat:
![]() bandit queen niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
prawdę mówiąc Miracle chciałam wymienić za któryś zapach z mojej wish... jeśli masz coś z niej to bardzo chętnie
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Cieżko mi cos znalesc bo perfum ani kolorowki wogole nie uzywam- dziwne ze mnie stworzenie hehe
a moze masz poza watkem cos z pielegnacji z czego mozesz zrobic mi odlewke? ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Moja cera to suchalec bez zadnych problemow wiec wsio co nawilża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tak na oko zostało go trochę mniej niż 40 ml, może ze 38
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Ok wiec ja odkładam dla Ciebie Lumene
a w zamian reflektuje na próbkę podkladu, olewkę Iwostinu i odlewke kremu ahava wygładzającego ale dodam iż bardziej zalezy mi na iwostinie bo filtrow nigdy mi malo i wiem ze przynajmnij to napewno zużyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
hehe nie bedzie mi to absolutnie przeszkadzac
a wiesz ze podsunęłaś mi dobry pomysl, sama czesto kombinuje z pojeminiczkami a tu za grosze taki higieniczny pojemniczek i to z zakrętką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej, a wymiana buty za puder, rozswietlacz, miniatura tuszu i resztka rajstop jestes dalej zainteresowana?
![]() |
#30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.