|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2010-01
Wiadomości: 95
|
Wielkanoc
Wczoraj przeczytałam o jajkach faszerowanych w skorupkach i zapiekanych jak to się robi i póżniej te skorupki się smaży???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2009-07
Wiadomości: 66
|
Dot.: Wielkanoc
http://kotlet.tv/jajka-faszerowane-na-cieplo
tutaj jest bardzo dobry opis, ze zdjęciami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2010-01
Wiadomości: 95
|
Dot.: Wielkanoc
DZIĘKUJĘ TYLKO NIE WIEM CO DALEJ WSZYSTKO WIDZIAŁAM TYLKO NIE WIEM CZY TEN FARSZ ZROBIĆ W PANIERCE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2004-11
Lokalizacja: Warszawa
Wiadomości: 4 828
|
Dot.: Wielkanoc
jak zrobisz farsz (jaki chcesz, oczywiście jajka, a reszta to już Twoja fantazja), nałóż go do skorupek, delikatnie ubij, posyp bułką tartą lub parmezanem i siup na patelnie z masłem (mają być odwrócone, czyli skorupka od góry, farsz ma się smażyć )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|



Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.