|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
bibliografia w pracy licencjackiej
no wlasnie , nie macie z nia problemow? Orinetujecie się czy można dopisac ksiazki, ktorych sie nei uzywa w pracy, nie mamy do nich przypisow a co lepsze, nie widzialysmy ichnawet ...;] ? bo ja np, mam strasznie malo zdrodel dospetnych, pisze o sektach , a slyszalam, ze ludzie tak robia.... ;>
a jak u was? I jak pisanie pracy idzie U nas min to tak 60 lub okolo... ehh az sie boje, ze za malo bede miala tresci, chcoiaz niby nei wazna ilosc, ale jakosc... a zdenerwowanie rosnie...
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: bibliografia w pracy licencjackiej
Nie można. Bibliografia to spis książek wyłącznie użytych w pracy.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;12121045]Nie można. Bibliografia to spis książek wyłącznie użytych w pracy.[/QUOTE]
To chyba zalezy. U nas powiedziano, ze można jeżeli w jakiś sposób wpłyneły one na poszerzenie tematu na który piszemy. I nie muszą być takowe w przypisach. Jeżeli już chcesz dodać do bibliografii to radze chociaż troche zaznajomić się z tą pozycją
Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2009-05-02 o 10:48 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wolałabym, ale niestety czasmi cięzko jest ja dostać, a w bibliograf dac ok 30 badz 30 zrdole to jednak malo.
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Połowa moich znajomych tak robiła
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Moich tez, ale tak naprawde nie ma sie czym chwalic. Ja bym na Twoim miejscu jeszcze poszukala i lepiej nie robila takich numerow. Albo robimy cos dobrze i sie do tego ma maksa przykladamy, albo odwalamy fuszerke.
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety nie moją winą jest iż cięzko dostać cokolwiek na ten temat... a ja sobei nei wuczruję, kupowac ekstra nei bede o mnei na to nei stać niestety.
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego przy wyborze tematów trzeba się też kierować dostępnością literatury. A nie tylko ciekawością zagadnienia.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do wpisywania do bibliografii pozycji, z których się nie korzystało- odradzam. Otóż to. Czy Twój promotor nie zwrócił na to uwagi? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Wypożyczanie międzybiblioteczne będzie dla Ciebie rozwiązaniem. Wypełniasz odpowiedni rewers a oni się z Tobą kontaktują jak książki będą - u mnie można korzystać z nich tylko na miejscu, w czytelni, na okres bodajże miesiąca.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.