|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
The One Dolce & Gabbana
W Twoim Stylu jest artykul o tym zapachu. Kiedy bedzie u nas? Czy ktos juz zna?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: The One Dolce & Gabbana
Z tego co wiem z netu i prasy,dystrybucja w Europie ma sie zaczac od poczatku pazdziernika,wiec niektore pefumerie-jak np.Sephora,moze miec to wczesniej.
ja juz tez czaje sie na to jak opetana....
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A znacie już jakieś szczegóły?Co to będzie za zapach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wedlug "Now smell this"
Nuta glowy-mandarynka i brzoskwinia,serce-jasmin,baza-wanilia,amber i musk Teoretycznie-ciekawe,ale juz gdzies to widzialam-ale flakon ladny. Teraz mam dokladniejsza informacje! A wiec zawiera: bergamotke,mandarynke,lic zi,brzoskwinie-to glowa,serce-lilia,konwalia,jasmin,sli wka,wetyweria, baza-wanilia,amber,musk Brzmi teraz duuzo,zeby nie powiedziec-o niebo lepiej,prawda???
![]() NASZA KLASA http://nasza-klasa.pl/card/11402382/e1546266ad FACEBOOK http://www.facebook.com/Feline.Gia?ref=profile Edytowane przez Babygia Czas edycji: 2006-09-14 o 13:07 Powód: Przeczesalam net i znalazlam wreszcie to info,ktorego szukalam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jestem fanką perfum D&G, tego pewnie też nie ominę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
liczi !!! aaaaaaaaaa uwielbiam liczi, już się nie mogę doczekać aż zapach do nas zawita
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pistacjo, liczi jest tez w Fantasy B.Speras
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czy ktos wie kiedy beda w Polsce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ostatnio znalazłam informację w jednej z perfumerii internetowych, że zapach bdzie dostęny od 15.10.2006. To już teraz!
Widziałam też że zaczynają krążyć próbki - pojawiły się na forum gazetowym ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Juz testowalam.Przyjemny,ale nic szczegolnego.Taki,jakich wiele.Wiecej sobie po nim obiecywalam."Taki nijaki",bez charakteru i pazura.Bezpieczny do biura.Lubie owocowe klimaty,ale ten jest po prostu-dla mnie-nudny.Flakon ladny.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
Wypróbowałam dziś nowe perfumy Dolce&Gabbana, "The One".
Jestem zachwycona: bardzo balsamiczne... słodkie... trwałe... i bardzo, bardzo erotyczne ![]() Ciekawa jestem która z Was je lubi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy zapach D&G
Ja poznałam ten zapach w tamtym tygodniu i spodobał mi się. Jest słodki, ale nie narzuca się, raczej delikatny i ma w sobie zmysłowy urok
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie, są dosyć ciekawe, ale dla mnie zbyt męczace. To zapach z gatunku tych, które gdy mam na sobie i co parę minut unoszą się do mojego nosa, sprawiają że unoszę głowę by ich za dużo nie czuć.
![]() Dość słodkie, waniliowe, z pudrową nutą i czymś specyficznym, co mnie przytłacza. Ale dość charakterystyczne jak dla mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mam próbkę i narazie testowałam je tylko na nagarstku a nie globalnie,ale mam już opinię.Po pierwsze The One bardzo przypomina mi 5th Avenue E.Arden-jest raczej delikatny,kwiatowy odrobinę pudrowy, przełamany nutką orientu.Określiłabym go jako klasyczny i subtelny.Obiektywnie ładny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mam probke tego zapachu i....jest bardzo podobny do Delices Cartiera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() To ja mam coś z nosem... ![]() ![]() Widzę, że perfumeryjne upodobania to nie tylko kwestia gustu czy interpretacji zapachu, ale też zupełnie inne odczuwanie (w sensie węchu) tego samego zbioru składników. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Testowałam ostatnio, ale zapach jak dla mnie beznadziejny. Mdły, przesłodzony, z dziwną nutą, która mnie drażni. Prysnęłam sobie tym na nadgarstek i w tym samym momencie poczułam w ustach okropny smak, to chyba opary mi się dostały do otworu gębowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A ja zamiescilam szybko recenzje w KWC, po czym po uplywie trzech dni zmienilo mi sie troszke zdanie. Wg mnie zapach jest bardzo oryginalny, choc nie kontrowersyjny, czy jakis "dziwny". Po prostu ciekawy, orientalny, kobiecy i cieply. Waniliowo-kwiatowy, ociepla, sprawia, ze robi sie milo. Musze jeszcze raz do niego podejsc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
nie bede sie powtarzac, wkleję swoją recenzję z kwc. Dla mnie the one to rozczarowanie. dolce&gabana nie zawsze trafiają w moje gusta ale ich perfumy przynajmniej byly orginalne. Tymczasem The One jest eleganckie ale też drażniące przez swoją wtórność. Na mnie pachniały irytująco jak stary miód, i tak jak napisala golgie- podobnie do Delices- tyle ja wlasnie za tym lepiącym, krztuszącym elementem Delices bardzo nie przepadam. No nie podobają mi się i już (wiśniowy Halls). A the one to jakby miodowy Halls na gardło. Bueh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Znalazłem dziś w necie the one.
http://www.perfumy-vip.pl/?action=za...swietl&nr=2503 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
D&G The One
Dwa tygodnie temu dostalam w prezencie D&G The One jestem oczarowana tym zapachem
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dot.: D&G The One
Przede wszystkim, ja - moderator, sądzimy, że należy korzystać z wyszukiwarki, zanim się założy nowy wątek. Temat o The One już istnieje, Twoje pytanie zostało z nim połączone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
czyli Endżi
|
Mnie osobiscie The One nie uwiodło
![]() Na pewno ładny i tego mu nie można odmówić. Słodki - na mojej skórze przede wszystkim wyczuwalnie było połącznie piernika (takiego nielukrowanego i nie oblewanego czekoladą ![]() Tak sobie wyobrażam, że fajnie pasowałby tak "do biura" i "białej koszuli". Nieekspansywnie, kobieco i elegancko. O! ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Kupiłam i jestem rozczarowana. Wszystko pięknie, ładnie, a na skórze utrzymują się (w moim przypadku) najwyżej 2h. Za taką cenę to trochę śmieszne...
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
hey,ja też zakupiłam te perfumiki...no cóż zapach we flakoniku piękny-po prostu działa jak afrodyzjak,na skórze początkowo też cudnie pachnie ALE tylko przez pare godzin-jest ulotny jak kamfora...za tą cenę można a nawet trzeba oczekiwać czegoś lepszego-trwalszego.chcąc zniewalać otoczenie tym pieknym zapachem musiałabym psikać się co godzinę by czuć było tą piękną woń.ale mimo wszystko zapach cudowny.......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja też je mam...Zapach bardzo mi się podoba, ale trwałosc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Podbijam wątek
![]() Mam przeogromną ochotę na zakup The One, ale czytam, że są raczej nietrwałe, a tego nie cierpię w zapachach ![]() ![]() Może lepiej sobie odpuścić i kupić Angel ![]() Aktualizacja: W maju kupiłam i Angel i The One ![]()
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2009-05-27 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mam jego wersję edt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.