|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Poprostu razem;)
Witajcie
![]() Załozyłam nowy wątek, taki jak ja bym chciała prowadzić. Ile razy zdarzało Wam się rozpocząć diete,a na drugi dzień wpadać w nałogowe jedzenie?? Dość tego!! Zacznijmy od nowa, z czystym kontem ![]() Mam 172 cm wzrostu Obecnie waże 65-66 kg Chciałabym ważyć 58 kg. Stosuję dietę 1000-1200 kalorii+ duzo ruchu. Swoją przygodę z odchudzaniem zaczełam w listopadzie 2008 i skonczylam na poczatku marca z wynikiem-10 kg.Po świetach trochę przybylo,ale mi to nie przeszkadzało.Niestety po wizycie u lekarza ortopedy okazało się,że przez uprwianie czynnie sportu(trenowałam pływanie) mam poważne problemy z kolanami i niestey musze schudnąc do 55 kg.Nie uważam,żeby 55 kg było dla mnie odpowiednią wagą,ale 58 jestem wstanie zrealizować. W grupie razniej,więc przyłączajcie się Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poprostu razem;)
Może jak dołączę do 100000 wątków, to w kóncu któryś mnie zmobilizuje :P.
Więc dołączam do Ciebie, zaczęłam wczoraj, liczę na to, że do końca maja będę mieć szczupłe nogi (z naciskiem na te okropne uda :P).
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj Winyl
![]() Napewno się uda ![]() Opisz siebie,jaką diete stosujesz itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Żadna szczególna dieta, właściwie staram się stosować do 10PŻ, czyli zdrowo odżywiać. Rezygnuję ze słodyczy, fast foodów, coli itp., piję dużo wody. Ćwiczenia - 8min legs i do tego skakanka/hh/motylek/stepper.
Najbardziej zależy mi na udach i to chcę je zrzucić jak najszybciej.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
To i ja sie przylacze...winyl nie martw sie, to tez moj -enty watek
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Mój może nie enty ,ale kolejny ![]() Będzie dobrze dziewczyny ![]() Piszcie jak Wam idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1000 - 1200 kcal i duuużo ruchu? To ze sobą nie współgra. Albo 1500-1600 i duużo ruchu, albo 1000-1200 kcal. Ewentualnie jeżeli satysfakcjonuje Cię wizja kruchych paznokci, wypadających włosów i ogólnie osłabionego organizmu to proszę, kontynuuj tą redukcję dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze to zależy od organizmu.Po drugie nie biegam maratonów,więc nie potrzebuję wielku kalorii.Po za tym 1000 kalorii białka,a 1000 kalorii węglowodanów to 2 różnie rzeczy.A co do moich włosów i panokci,to sa w lepszym stanei,niż przed dietą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
O, ja chciała bym się przyłączyć
![]() Mam 65 kg wagi i 168 wzrostu. Chciała bym schudnąć do 60 kg a jak by dało radę to i 55 ![]() Odchudzałam się już w tamtym roku niestety po świątecznym obżarstwie wszystko wróciło i chciała bym zacząć od nowa. Moim celem są szczupłe nogi - szczególnie uda i płaski brzuszek. Na razie mam takie kilka swoich żelaznych punktów; 1. Nie jem słodyczy, ziemniaków, fast foodów, nie piję napoi gazowanych. 2. Piję duzo wody 3. Oprócz wf i deskorolki robię brzuszki, skacze na skakance, biegam i jeżdzę rowerem. 4. Ostatni posiłek jem przed 18 Mam nadzieję że tym razem mi się uda i utrzymam wagę.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez levana Czas edycji: 2012-08-25 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]()
WItajcie
![]() i ja się do Was przyłączam ![]() ![]() mierzę 173 cm i ważę 66kg, mój cel to 57kg <- jakoś tak podaoba mi siętaka waga :P będe starała się jeść zdrowo i zrezygnować ze słodyczyy ![]() ![]() Życzę Wam i sobie powodzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.