|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bardzo jasnego pudru sypkiego, oddam Lash Queen, High Impact i inne dobra
NIEAKTUALNE
Szukam dobrego, jasnego pudru sypkiego, w zamian to, co w wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327751 plus nowy, kupiony wczoraj tusz Heleny Rubinstein Lash Queen Feline Blacks. Zależy mi na szybkiej wymianie, bo bez sypańca ani rusz, więc jeśli nic nie znajdę, sama się zaopatrzę Wszystkie tusze i inne produkty są nowe, naprawdę w świetnym stanie, więc po pudrze oczekuję tego samego. Edytowane przez elmilinden Czas edycji: 2009-05-13 o 22:43 Powód: NIEAKTUALNE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo jasnego pudru sypkiego, oddam Lash Queen, High Impact i inne dobra
mam sypki puderek co prawda z niskiej półki ale może Cię zainteresuje
![]() pozdrawiam
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
mam w wątku jasniutki puder lancome, ale prasowany, moze jednak by Cie zainteresowal, jestem chetna na maskare
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
mam w watku Clinique'a z minimalnym ubytkiem.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-04-26 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj..
![]() A ja moge zaproponowac Lancome Poudre Majeur Excellence 02 Perle Rosee-puder sypki oraz Lancome Color Ideal Poudre, 8H Matt effect, 004 IVOIRE, puder matujący w kamieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Puder Essence wygląda na dośc ciemny, wpadający w pomarańczowy.
Siek, mam identyczny puder Lancome ![]() Jamestown, a czy ten puder jest bardzo ciemny? Teraz mam invisible blend, nie jest bardzo jasny, a według strony producenta chyba transparency neutral jest ciemniejszy ![]() Thelila, Puder sypki ma raczej różowy odcień, czyli jest nie dla mnie, natomiast prasowany wygląda na jasny i do tego żółtawy. No ale prasowany juz mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Puder nie jest ciemny. To jeden z najjasniejszych w palecie. Probniki na stronie producenta sa dziwne. Na Truskawie z kolei Twoj wydaje sie ciemniejszy http://pl.strawberrynet.com/makeup/c...neId=1357#1357
![]() Jesli chodzi o jego kolor to zdecydowanie to nie jest roz. Powiedzialabym, ze to czysty jasny bez z kropelka zolci. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No właśnie widziałam na Truskawie. Mi bardzo puder Clinique odpowiada, używam też ich podkładu i to moje niezastąpione produkty
![]() A co byś chciała w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() btw: nie znalazlabys u mnie czegos jeszcze za Jungle Chic? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-04-26 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jamestown, oprócz pudru chyba nic bym sobie nie wybrała. Zastanowię się też nad wymianą- obejrzę ten kolor i zobaczę tez,. ile w tej chwili kosztują pudry Clinique. Nie wiem, czy opłaca mi się wymiana tuszu i różu za puder, bo sam tusz kosztował 135zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Guzik, nie mam czasu, nic nie sprawdziłam, jutro pewnie też nie sprawdzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o kolor to ja jestem naprawde blada: nie kupie fluidu z Chanela, YSL, Shiseido, L'oreala etc. Jakis czas temu kupilam Diora Sculpt, 010; tez a ciemny. Jest jeden odcien jednego z fluidow z Estee Lauder, z Lancome (tu tez tylko dla jednego rodzaj fluidu dali bardzo jasny odcien, zamiast do wszystkich fluidow ![]() ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-04-27 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam, że to najjaśniejszy odcień, jaśniejszy niż ten, który mam obecnie (invisible blend). No to nie wiem, chyba jednak go wezmę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o Clinique'a to jesli nie chcesz wymieniac w ciemno i wolisz zobaczyc w perfumerii, to zrozumiem Cie. Wiem jak ciezko zdobyc pasujacy puder, wiec potrzymam go dla Ciebie (przypominam tylko, ze nie mam tej miotelki; idea nakladania tego pudru rekami i scierania nadmiaru czyms co nie zasluguje na miano pedzla byla mi obca :P). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
OK, ja mam miotełkę, ale jej nie używam, wole zwykły pędzel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Widziałam. Kolor dla mnie w sam raz. Poza tym z Clinique jest odcień (to chyba jakaś nowość, wcześniej nie wiedziałam), który na pewno by Ci pasował- 01. Jest praktycznie jak mąka. Nawet dla mnie za jasny, a jestem bardzo blada
![]() Więc teraz kluczowe pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bylabym chetna na maskare i tego Aglowa (piszesz o nim jako o dodatku do wymiany bo jest terminie, wiec juz sama ne wiem; z checia dorzucę wiecęj gratisow za niego; moze jakas odlewke etc). pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
mam b jasne manhatan i mary kay. odp u mnie. sa prasowane
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Jamestown, tusz HR mogę oddać, puder Clinique chętnie przygarnę. Zobaczę tylko jeszcze, co z tym Aglow, bo w drugim wątku kilka osób o niego pyta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.