|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Konto usunięte
|
Pakiety-ograniczenie dostępu do internetu??Cytat:
Tutaj również jest o tym artykuł http://piechula.jogger.pl/2009/05/04...-ocenzurowany/ Dla mnie to jakiś absurd, brak słów. ![]() Przyzwyczaiłam się co prawda do pakietów w TV, ale internet przecież zawsze był ogólnodostępny dla wszystkich użytkowników - taka wielka encyklopedia wiedzy, dlatego ciężko mi sobie wyobrazić teraz pakiety internetowe, tym bardziej, że nie wiadomo ile miałyby one kosztować. ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2009-05-05 o 05:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pakiety-ograniczenie dostępu do internetu??
Bulwersa załapałam, jak przeczytałam o tym pierwszy raz tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331127
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dziś 5. maj czyli teoretycznie powinno odbywać się głosowanie.
Jakoś na onecie, na wp i na interii kompletnie o tym cicho. Naprawde uważacie, że to takie realne zagrożenie, skoro największe portale internetowe o tym nic, a nic nie mówią? Ani gazety, ani telewizja. Czy nie wydaje się wam, że gdyby był to faktycznie tak wielki zamach na demokracje w internecie, to praca i media trąbiłyby o tym od co najmniej tygodnia? I kwestia dodatkowa: ktoś wreszcie musi zabrać się za programy p2p bo to przecież czysta kradzież i piractwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.