|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Paru rzeczy - do oddania ubrania (Zara etc) i kosmetyki
nieaktualne
Szukam: - Perfect Touch 1 YSL, -bialej bazy Shiseido lub innego koncernu, - fioletowej bazy (najlepiej YSL), Tego szukam przede wszystkim. Mam bardzo jasna skore i wszystko na rynku jest dla mnie za ciemny. Najjasniejszy podklad dostepny w Polsce to nr 1 Perfect Touch YSL. Odznacza sie od szyji i potrzebuje jako bazy czegos, co mnie lekko wybieli lub rozjasni podklad. Oprocz tego szukam: linerow - prawie kazy kolor, dobrej jakosci cieni (jasne beze lub ciemnie filety, zielenie, szarosci etc), produktow Biopur Biothermu. Do oddania: -ubrania z watku ciuszkowego sukienki Zary, Bershki etc, -rzeczy z watku kosmetycznego no perfuym Agent Provocateur i inne. - Pure Wish Choparda. Jak komus zalezy moge tez oddac 4-letnia dziewczynke (siostra), ale to tylko za baze :P. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-06-03 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dot.: Paru rzeczy - do oddania ubrania (Zara etc) i kosmetyki
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Dot.: Paru rzeczy - do oddania ubrania (Zara etc) i kosmetyki
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.