|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Anitkaaa9 chce zmiany :) Doradzicie ?
Hej..
Piszę tutaj, bo chcialabym jakos zmienic swoj wyglad... Może mogłybyscie mi cos doradzic?? Chcialabym tez troche schudnac, ale to juz tylko moj interes Jestem brunetka o piwnych oczach, 165cm wzrostu i 58kg wagi. Dołączam swoje fotki... Proszę o pomoc..
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Anitkaaa9 chce zmiany :) Doradzicie ?
Na pierwszym i drugim zdjęciu wyglądasz bardzo fajnie
Pasują Ci te włosy.Na pewno fryzura z ostatniego zdjęcia nie pasuje,wygląda jak hełm Nie wiem co by tu doradzić skoro wyglądasz ładnie
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś bardzo ładną dziewczyną, masz super figórę, według mnie nie musisz nic zmieniać. No jedynie ta fryzurka z 4 zdjęcia odpada.... Poza tym jest naprawdę super!
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem wyglądasz bardzo dobrze! Masz świetnie dobraną fryzurkę! Ta na 4 zdjęciu prezentuje się troszke gorzej, ale reszta jest super! A figury tylko można ci pozazdrościć!
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

Piszę tutaj, bo chcialabym jakos zmienic swoj wyglad... Może mogłybyscie mi cos doradzic?? Chcialabym tez troche schudnac, ale to juz tylko moj interes

Nie wiem co by tu doradzić skoro wyglądasz ładnie