|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mój ukochany kosmetyk
Mam pewna propozycje co do profilu osobowego kazdej Wizazanki- mianowicie uwazam, ze ciekawie by było, gdyby oprócz danych osobowych znajdowało się tam również pole np. o nazwie "Mój ukochany kosmetyk", w którym każda z nas mogłaby się na ten temat wypowiedzieć. W ten sposób przy wchodzeniu na czyjs profil dowiemy się, co ta osoba uwaza za swój niezbędnik, kosmetyczne odkrycie. Co Wy na to?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Mój ukochany kosmetyk
Szczerze? Mysle ze to zbedne.
Bardziej by sie przydal profil wlosów a nie wiem czy sie go doczekamy ![]() Poza tym ukochane kosmetyki Wizażanek mozna znalezc w ich recenzjach na KWC - mozna sprawdzic czemu dały 5 gwiazdek. Poza tym dziewczyny moga napisac o swoich ukochanych kosmetykach np. w tym wątku ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Masz racjęInes, lae mi chodzi o cios innego- wpisanie jednego, jedynego kosmetyku, wiesz o co mi chodzi. Pozdrawiam!
![]() |
#4 |
Killing me softly
|
Blondineczka napisał(a):
> Mam pewna propozycje co do profilu osobowego kazdej Wizazanki- mianowicie uwazam, ze ciekawie by było, gdyby oprócz danych osobowych znajdowało się tam również pole np. o nazwie "Mój ukochany kosmetyk", w którym każda z nas mogłaby się na ten temat wypowiedzieć. W ten sposób przy wchodzeniu na czyjs profil dowiemy się, co ta osoba uwaza za swój niezbędnik, kosmetyczne odkrycie. Co Wy na to? Wiesz, pomysł może ciekawy, ale raczej zbędny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.