|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
kosmetologia i matura...
witam
jesli taki watek juz byl to sory. widac nie umiem szukac (wpisywalam w przegladarke po 2 razy). moje pytanie: jestem w 2 kl lo i planuje isc na studia na kierunek kosmetologia. zastanawia mnie jakie przedmioty bede musiala zdawac na maturze... slyszalam ze biologie i chemie... czy wystarczy zdac np sama chemie rozszerzona? jak to jest bo matury z bio nie zdam na bank nawet podstawowej... prosze o odpowiedz ![]() Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2009-03-04 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetologia i matura...
A ja wpisałam w wyszukiwarkę 'kosmetologia' i znalazłam 73 wątki, z czego pewnie połowa dotyczy studiów.
A wymagane przedmioty do zdawania na maturze znajdziesz na stronie uczelni.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
biola łatwiejsza od chemii, a matura to juz w ogole pikuś. zgadzam sie-musisz sprawdzic czego uczlenia wymaga-za jakie przedmioty punktuje. ale jesli to ma byc np.prywatna uczelnia, to pewnie nie ma wiekszego znaczenia, a na pewno nie takie jak kasa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chcesz iść na kosmetologie na Akademii Medycznej,to w Bydgoszczy biorą pod uwagę jeden przedmiot na poziomie rozszerzonym i masz do wyboru biologie,chemie badz fizyke,a w Poznaniu biorą chemie i biologie na podstawie.Niestety o innych uczelniach nic nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
u mnie na studiach kosmetologii nie brali pod uwagę dodatkowych przedmiotów,a zdawałam geografię...ale to pewnie dlatego ze płacę im za miesiąc nauki 800zl....wiec prywatne mają pewnie inaczej. Najlepiej sie dowiedzieć u zródła...
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tk wystarczy ci chemia. musi byc albo biol albo chem. ja zdawalam biol. i studiuje teraz kosmetologie
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Można wiedzieć co to za szkoła każe sobie tyle płacić?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
dzieki bardzo za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wg was latwiejsza biloa czy chemia rozszerzona...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;11294826]dzieki bardzo za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wg was latwiejsza biloa czy chemia rozszerzona...?[/quote] Wg mnie o niebo łatwiejsza jest biologia ![]() edit: sprawdź jakie przedmioty wymaga uczelnia ![]()
Edytowane przez *Justynka* Czas edycji: 2009-03-05 o 16:57 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Wyższa Szkoła Zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia
ul. Podwale 13, 00-252 Warszawa Tutaj
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ja rowniez mam w planach isc na kosmetologie... szczegolnie interesuje mnie uczelnia w katowicach i lodzi.
Mam jednak troche inny problem... jak sie liczy te punkty? za co sa przyznawane i w gole co powinnam wiedziec na ten temat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.