|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() proszę o wsparcie, ponieważ sama nie dam rady 67kg-60kg pomocy!!!
witam
jestem nowa, więc bardzo proszę o wsparcie, ponieważ sama nie dam rady!!! ![]() Już wiele razy próbowałam i zawsze kończyło się tak samo!!! Proszę o jakieś dobre porady oraz diety!!!! pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: proszę o wsparcie, ponieważ sama nie dam rady 67kg-60kg pomocy!!!
Cytat:
Nie przejmuj się. ![]() ![]() ![]() Teraz ważę 54 kg. ![]() Jak to osiągnęłam? Zamiast jeździc wszedzie autem, przesiadłam sie na rower w pogodne dni ![]() Ćwiczyłam w domu codziennie przed snem pół godziny przez6 tygodni, potem tydzien przerwy i znów. Efekty zawsze były najbardziej widoczne po odstawieniu ćwiczen ![]() wykluczyłam z jadłospisu hamburgery, hot-dogi, pizze, kababy i te wszystkie zapychacze ktore jadlam w pracy zamiast obiadu. wywaliłam z kuchni tez zupki chinskie ktore kochałam :P piłam [ i pije dalej] przynajmniej 3 litry plynow dziennie, jem codziennie owoce i warzywa, unikam smazonego miesa, tlustych potraw, oleju, i bialego pieczywa. slodycze jem [ zabiłabym za ptasie mleczko, ale raz w miesiącu i w rozsadnych ilosciach ![]() pierwsze efekty zauwazylam juz po 2 tygodniach ![]() ![]() Mam nadzieje ze moje doswiadczenia choc troche ci pomoga ![]() ![]() zycze powodzenia, silnej woli i wytrwałości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja rok temu ważyłam 62,5kg, schudłam do 52kg. Ta waga utrzymywała się przez kilka miesięcy. W wakacje zrobiłam dietę kopenhaską i buuuuum! Teraz było 66,5kg! NIE MA DIETY CUD! JEDYNIE CO MOŻE TAKA DIETA SPOWODOWAĆ TO EFEKT JO-JO! Teraz na nowo rozpoczęłam walkę z kilogramami. Póki co jest 64,9.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja też doswiadczyłam jojo. Na szczęście już wyszłam z tego. Nie stosuję diet. Ale rozsadniej jem i ważę 72kg. Rok temu było 80
![]() ![]() Ale dodam jeszcze, ze moim celem jest do konca maja na wadze zobaczyć 6 z przodu :P <może być to nawet 69,9> :p
![]() Edytowane przez Cekiny Czas edycji: 2009-05-07 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
![]()
Witaj
Prawdziwe wsparcie i to profesjonalne dostaniesz od dietetyka. Nie wierz w zadne diety cud. W dobrej poradni dietetycznej przeanalizuja twoj sklad ciala i ułożą plan zywieniowy tylko dla Ciebie. Jesli chcesz skorzystac to prawdziwe centrum dietetyki i edukacji żywieniowej miesci się przy ulicy kolejna reklama ![]() pzdr. Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-05-16 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.