|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ok tours
hej, byla z was ktoras na jakims obozie z biura ok tours ? podobalo sie wam? opiekunowie byli na luzie czy jakos tak sie czepiali wszystkiego? ;p
i jak myslicie, jesli brakuje komus miesiaca albo paru do 18 lat to moze jechac na 18-25 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ok tours
Co do opiekunów, to zatrudnia się sporo osób do opieki i zależy, na kogo się trafi. Jedni sa bardziej na luzie, inni nieco pilnuja dyscypliny.
W kwestii osoby niepełnoletniej jadącej na wczasy - biuro może sie zgodzić, jesli uzyska zgode rodzica, że pozwala na samodzielny wyjazd. Bo wyjazdy dla osób powyżej 18 roku życia to są wczasy i jedzie sie bez opiekuna.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
w moim przypadku nie chciało się zgodzic, mimo tego, że rodzice z chęcią napisaliby mi zgodę na tzw "obóz studencki" , z firmy ok tours własnie. kontakt z główną siedzibą też nic nie dał, więc nie liczyłabym na to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam z tego biura w Bułgarii.Opiekunowie okej.Miałam 17 lat i jechałam z przyjaciółką która ma 18.Obie byłyśmy w grupie studenckiej tyle,że mi rodzice musieli napisać zgodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moja siostra w wakacje była w Bułgarii właśnie z tego biura. Zadowolona to ona nie była
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Z tego co mi mówiła jedna z opiekunek to od ostatnich właśnie wakacji ok-tous już nie zgadza się na te zgody od rodziców, bo podobno zbyt duże zamieszanie z tym mieli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
grr :[ a polecacie jakies biuro ktore robi takie wyjazdy 18-25? czy cos takiego?
w kazdym razie dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
up!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.