|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak schudnąć??
hej,
mam 18 lat i waże 69 kg przy 164 cm. chciałabym schudnąć.prubowałam już 1000 razy i nic z tego. stoje w miejscu. odkąd pamietam zawsze byłam taka "przy kości'. Staram się : nie jem słodyczy w ogóle, pieczywa białego,nie słodze kawy,herbaty, nie pije gazowanych napojów... ćwicze:codziennie robie po50-100 brzuszkówi i jeszcze jakieś tam ćwiczenia. ostatnio nawet kupiłam sobie linee, zjadłam całe opakowanie.. ale nie pomogła ![]() ![]() tak sobie pomyślałam że od wakacji zaczne jeszcze na basen chodzić... nie wiem co zrobić żeby w końcu moja waga poleciała choć troche w dół.. bardzo prosze o rady.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak schudnąć??
Wklej swój jadłospis, zobaczymy jakie błędy robisz, albo wklejaj swoje jadłospisy w tym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...336565&page=55 .
Musisz zjadać duże,pełnowartościowe śniadania , 5 posiłków, na kolację najlepiej białko+ warzywa, nie mozesz pozwolic ,żeby być głodnym na diecie,ona ma być przyjemnoscia i trwałą zmianą nawyków żywieniowych ![]() Koniecznie musisz pamiętać by dostarczać nnkt ,znajdziesz je w tłustych rybach morskich ,nasionach,orzechach,avoc ado - ułatwiają chudnięcie i Twoja skora nie będzie wysuszona ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no więc na śniadanie jem zazwyczaj 1-2 kanapki ciemnego chleba z serem albo wedlina pomidor do tego czy coś i kawa, potem na 2 śniadanie też kanapke jakąś albo jabłko, obiad to zazwyczaj 1 danie nie wiem np ziemniaki mieso jakieś i sórówka, zazwyczaj do obiadu pije sok pomarańczowy, a potem popołudniu albo wieczorem coś jeszcze zjadam, owoce albo jogurt, albo też kanapke jakąś..no i jem o 18 najpużniej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzieki za odpowiedzi
![]() ale to znaczy że żeby schudnąc to mam zacząć jeść więcej?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.