|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię Skinoren krem 30g NOWY
NIEAKTUALNE
Witam ![]() To mój pierwszy wątek na Targowisku, proszę więc o wyrozumiałość w razie jakichkolwiek potknięć ![]() Mam do wydania krem Skinoren 20%, 30 g, nowy, nieużywany Nr serii: 82109A Termin ważności: kwiecień 2013 Pudełko też jest, dwa razy otwierane żeby upewnić się że z kremem wszystko ok ![]() W środku ulotka. Mogę zamieścić zdjęcie ![]() Nie potrzebuję niczego konkretnego, ale interesuje mnie wyłącznie kolorówka lub kosmetyki apteczne. Najlepiej nowe lub użyte raz czy dwa. Zapraszam ![]() Edytowane przez iv85 Czas edycji: 2009-05-11 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Skinoren krem 30g NOWY
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Violette_24 niestety nic nie znalazłam
![]() jamestown, u Ciebie interesowałby mnie puder Clinique Blended Face Powder - odcien 08 Transparency Neutral, za ciemny:/, z wymianki, nie mam tego smiesznego pedzelka, uzyty max 3 razy, 35 g, kod B28. Ponieważ cenowo Ci się to za bardzo nie opłaca do Skinorenu zaproponować mogę Żel AHA 9% De Noyle's 200 ml, z czego zostało ok 2/3, data ważności luty 2011 r. Jeżeli będziesz w ogóle zainteresowana dodam zdjęcie pokazujące zużycie ![]() Dodam jeszcze, że jak coś to we wtorek będę we Wrocławiu ![]() Edytowane przez iv85 Czas edycji: 2009-05-10 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
guniagusia, przykro mi ale nic. Nie szukam ubrań
![]() jamestown, bardzo dokładnie przejrzałam oba Twoje wątki, ubrania są na mnie za małe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Wiem, że mało, ale w sumie nie mam niczego innego co jeszcze chciałabym oddać, prócz ww. żelu AHA
![]() ![]() ![]() Edytowane przez iv85 Czas edycji: 2009-05-11 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
a np rozu mineralnego L'oreala przygarnac bys nie chciala? Cenowo by sie zgadzalo a i tak chetnie dolozylabym jeszcze jakies gratisy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki L'oreal niezbyt mi służą... cieni nie używam wcale... Może masz coś poza wątkiem, czego chciałabyś się pozbyć, a odpowiadałoby cenowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
poza watkiem mam do oddania tylko zel do mycia firmy Farouk (ta od wlosow i jedwabiu). Cenowo zbiega sie rowniez ze SKinorenem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Jeżeli jest to kosmetyk o właściwościach pielegnacyjnych, a nie do stylizacji to byłabym zainteresowana. Możesz napisać o nim coś więcej albo podać nazwę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mam dokladnie te dwa http://www.folica.com/CHI_Scentuals_H_d3779.html . Jeden chetnie oddam. Sa z pompka.Sa duze jak na te zele (250 ml). Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Nie przepadam za balsamami zapachowymi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o Twoja obecnosc we Wroclawiu to chetnie sie spotkam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Nie szkodzi, mówiąc "pójdzie w świat" miałam na myśli allegro, a nie prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.