|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wątek o hurtowni Fablook
Witam,
Znalazłam dość popularną hurtownie, która sprzedaje na allegro w masowych ilość buty. Ale... na stronie mają taka informacje: Najkorzystniejszą cenę mogą Państwo otrzymać kupując obuwie pełnymi kartonami gdzie w każdym znajduje się po 12 par z danego modelu i koloru, odpowiednio najczęściej: 1 x 36 2 x 37 3 x 38 3 x 39 2 x 40 1 x 41 więc może by było dużo taniej (?) strona: www.fablook.pl/ Na allegro maja tanie buty, a są to ceny detaliczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek o hurtowni Fablook
Wydaje mi się, że już się gdzieś link do tej hurtowni przez wątki przewinął, jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przewinął się juz temat tej firmy niestety same negatywne opinie.
#4 |
Rozeznanie
|
czemu negatywne opinie?
wczoraj na allegro znalazlam znalazlam buciki wlasnie od tego sprzedawcy i mialam zamiar kupic. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja kupowałam na allegro i żadnych problemów nie miałam, wręcz przeciwnie: konakt bardzo dobry, szybka wysyłka kurierem
![]()
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja tez kupowałam na all i nie bylo problemu.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Widocznie wcześniej wypowiadały sie tylko niezadowolone klientki dziewczyny pisały że fablook ma sporo negatywów na swoim koncie.
#9 |
Zakorzenienie
|
mnie też interesuje kilka par od nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
kupuje od nich hurtowo buciki do mojego sklepu, większych problemów nie miałam i nie trzeba zamawiać kartonu tych samych<tj 12 szuk danego modelu w jednym kolorze> kupuje od nich buty "wybiórczo" co mi bardzo odpowiada ponieważ sklep mój mieści się w niewielkiej miejscowości i 12 par tych samych butów to zdecydowanie za dużo. Można wybiórczo kupować o ile jest to jakas większa suma chyba od 1000 zł i ceny są bardzo przystępne. Gdy sie coś stanie z obuwiem można odesłać lub dać do szewca, a firma zwróci koszta naprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
cudne są te trampki z wężowej skórki
![]()
#12 |
Przyczajenie
|
No mi bardzo sie podobają te butki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Uważajcie !!!!!!!!!!!! CHCE WAS OSTRZEC PRZED TĄ FIRMĄ!!!Kupiłam u tej firmy Fablook buty byłam zadowolona jak je zobaczyłam...Niestety po dwóch dniach sie rozkleiły a dałam za nie 99 zł...napisałam do nich że rzadam reklamacji oni mi odpisali że mam wypełnić formulasz pokryc koszty wysyłki i czekać na reklamacje czyli wymiane bo nie naprawiają butów. Wysłałam paczke i czekałam ... ale nic.. po paru dniach napisłam do nich co z reklamacją a oni że nie przyjmują reklamacji bo nie wymieniłam fleczek co przyczyniło sie do zniszczenia podeszwy??? ciekawe co mają fleczki do odklejającej sie podeszwy??? napisałam do nich że jeśli przyślą mi te buty to nie mam co z nimi zrobić bo nie nadają sie do niczego!!!!!!!;/ bo z każdej strony podeszwa sie odklejała...no i napisałam zeby mi 11 zł ktore im wysłałam na odesłanie butów a buty zatrzymali... oni napisali że buty już wysłali... to było jakies 2 tyg temu niby kurierem wysłali...a ja nie mam do dziś butów!!!!!i napisałam do nich a oni że jak mnie nie ma w domu że do nich doszła przesyłka ...ale u mnie w domu zawsze jest ktos i nie było żadnego kuriera ???!!!! POPROSTU OSZUŚCI
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.