|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dieta nieodpowiednia dla mnie ?
nieaktualne
Edytowane przez karola01 Czas edycji: 2010-08-24 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dieta nieodpowiednia dla mnie ?
Może jesz za mało? Łączysz ze sobą nieodpowiednie produkty? Za mało napisałaś, poczytaj wątki podwieszone na dietetyce i fitnessie + Nasze codzienne jadłospisy i coś Ci się rozjaśni w głowie. A może masz jakieś problemy np. z tarczycą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A przepraszam z czego Ty chcesz schudnąć? 59,3 /171 - waga jak najbardziej prawidłowa
![]() - jemy 5,6 posiłków dziennie (nie 4 - nawet nie wiem jak Ty je na R rozplanowałaś? co jesz co 4-5 godzin? ) - odstępy między posiłkami 2-3 godziny, skrajnie do 4 godzin, ale nie zaleca się - nie jadamy do 18 , jemy 2-3 godziny przed snem, czyli jeżeli się kładziesz o tej 23 to kolacja godz 20 - tak moze się wydawać - "godzina w tą , godzina w tamtą" - a wszystko to rozkręca, bądź hamuje metabolizm. W/w rzeczy mogą mieć wpływ na nieprawidłowy proces chudnięcia. Jednak, żeby tak naprawdę wiedzieć co jest nie tak powinnaś podać: - średnią ilość zjadanych dziennie kcal - przykładowy jadłospis (np. dzisiejszy) - rozkład ćwiczeń |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
moze po prostu tluszcz zamienil sie w miesnie.
bo tluszcz jest duzy objetosciowo ale bardzo lekki. Za to miesnie wiecej waza. Takze chyba dlatego schudlas kilogram a zmniejszyly Ci sie obwody
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jadłospis :
śniadanie: ( 7.00 /8.30) -1 kazjerka średnia -mały plasterek sera żółtego -plasterek szynki delik. z kurcząt -0,5 pomidora -herbata bez cukru( czasami z cukrem ;D) II śniadanie ![]() -1 kajzerka -plaster szynki (jem to jeżeli jestem w szkole,w domu zastępuję np. jakimś owocem) obiad ![]() -mały kotlet drobiowy panierowany(rzadko,ale pyyyycha) -1 ziemniak -mała marchewka -szklanka soku (czasem) deser: (16.30) -1 grejpfrut kolacja: 18.30 -2 kromki -2 plasterki szynki -15 plasterków ogórka zielonego -herbata I jak ? Dużo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zależy mi na mniejszych obwodach,jak również cofnięciu przedziałki na wadze
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- a co uważacie nt mojego jadłospisu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.