|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Roszczep podniebienia operacja Poznań
Witam
Jestem mama 1,5 rocznego Filipka ktory ma roszczep podniebienia miekkiego. Wczoraj bylismy na wizycie na Krysiewicza u doktora Stepniewskiego.Dal skierowanie do szpitala i numer do pani ktora niby ustala terminy operacji.Dzis rano zadzwonilam pod wskazany numer,Pani ktora odebrala z wielka laska zapisala malego na 8 grudnia i nic nie chciala wytlumaczyc.Jak dlugo bedziemy w szpitalu itp.Powiedziala ze dziecko w szpitalu wszystko dostaje i na odwrocie skierowania jest wszystko napisane.Owszem jest napisane ze dziecko nie moze byc chore,po antybiotykach,po szczepieniu. Moje pytanie jest nastepujace: Jak dlugo bede z malym w szpitalu,jak bedzie przebiegac operacja,jak sie przygotowac na operacje? Prosze Kogos o pomoc i o odpowiedz na pytania Bardzo sie boje operacji malego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Roszczep podniebienia operacja Poznań
A może mogłabyś napisać maila do doktora ? Mnie czeka u niego operacja, ale nosa i dr bez problemu odpisuje na maile, z jego asystentką niestety ciężko się dogadać przez telefon.Ale na pewno synek będzie w dobrych rękach.Przed zdecydowaniem się na Stępniewskiego przejrzałam wszystkie możliwe opinie na jego temat i jeśli chodzi i op. tego typu jaka czeka Twoją pociechę - doktor jest najlepszy.Trzymam kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.