|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
potrzebny PSYCHOLOG
Witam!
Mam komplenty dołek, bardzo potrzebuje rozmowy z psychologiem, może jest tu jakaś studentka która mogła by mi pomóc? ![]() Potrzebuje rozmowy z kimś kto da mi nadzieję na to że życie może być szczęśilwe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: potrzebny PSYCHOLOG
Dziewczynka a co się takiego stało??
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Psychologowie raczej na Wizażu nie przesiadują, nie masz w swojej okolicy jakiejś poradni, gdzie takiego znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Przykre, że nie masz kogoś bliskiego i zaufanego obok, komu mogłabyś się wyżalić, bo to najlepiej działa, ale skoro nie, to napisz w czym problem - może nie jest tak źle, jak ci się wydaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja jestem psycholożką
![]() ![]() napisz mi na pw co się dzieje spróbuje Ci pomóc ![]() wróżkę odradzam, może bardziej zaszkodzić niż pomóc ![]() głowa do góry ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
student psychologii to nie to samo co psycholog <nie>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej jestem studentką 4 roku psycholgi a jedyne w czym moge Ci pomóc to znalezienie dyplomowanego psychologa w Twoim mieście. Napisz skąd jesteś a spróbuje znaleźć jakiegoś psychologa w Twoim mieście dzięki PTP. I prosze Cie jeśli naprawde potrzebujesz pomocy (jeśli zdajesz sobie z tego sprawe to bardzo dobrze) nie szukaj pomocy na żadnym forum bo na wizażu raczej nie ma psychologów udzielających porad bo tak rozmowa kosztuje. Nie zwracaj uwagi na potencjalnych studentów psychologi lub laików którzy będą chcieli Ci pomóc bo nikt kto studjuje psychologie nie odważy sie diagnozować Twojego problemu. Studia to tylko początek żeby być psychologiem a raczej psychoterapeutą (bo taka osoba Ci jest potrzebna) trzeba skończyć dodatkowe szkoły po magistrze. Więć jesli szukasz pomocy na Wizażu to powiedź skad jesteś a wspólnie znajdziemy Ci przychodnie, klinike czy prywatny gabinet gdzie otrzymasz profesjonalną pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.