|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wyłaczyli nam ogrzewanie i ciepłą wodę
Nieźle , prawda...Święta za pasem, a w ciepłowni mówią, że nie wiadomo kiedy naprawią. Moze już zaczęli świetować i nie ma komu robić.
W domu temaperatura okropna, spada co godzinę. Dobrze, że jeszcze mam co robić, w ruchu nie będzi emi tak zimno. A na dodatek choruję. Fajnie, już się cieszę.... Czy inne mieszkanki Lublina też maja podobną sutuację? Czy to tylko na Kalinie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Wyłaczyli nam ogrzewanie i ciepłą wodę
Gosiu, współczuję
![]() A nie masz chociaż jakiegoś piecyka na prąd w domu? Życzę Ci cieplutkich Świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Niestety nic takiego nie posiadam;-(((
Gardło mnie boli, chrypie od tygodnia i jeszcze teraz to. Fajnie święta bedziemy mieli, jak w Rosji. Jestem tak zrezygnowana, że nawet wsciekłość mi już przeszła... Pozdrawiam serdecznie i również życze miłych, i cieplutkich świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Szkoda słów na to wszystko... Wspolczuje i mam nadzieje ze jednak naprawia to na święta. Tego Ci zycze ![]() /Pij jak najwiecej cieplej herbatki, to bedzie Cie rozgrzewać... A jak bedzie z miodem lub sokiem malinowym to i na przeziebienie pomoze.
![]() |
#5 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Skandal
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Rozumiem o czym piszesz. Parę tygodni temu u mnie w domu nie było ani ciepłej wody, ani prądu, ani ogrzewania. A wszystko dlatego, że przez moją miejscowość przeszła burza śnieżna. Skutkiem tego były połamane drzewa, pozrywane druty na słupach elektrycznych, po prostu klęska żywiołowa. Niestety przez dwa dni byłam odcięta od świata, bo wszystko wysiadło. Człowiek nie docenia tego jakim luksusem jest w dzisiejszych czasach elektryczność, bez niej niczego by nie było!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hj, Śródmieście pozdrawia Kalinę
![]() Lubzel chyba tylko za Was się wziął, bo u nas i u mojej rodziny ciepło- Mam nadzieję,że szybko naprawią tę awarię, bo jak nie to ja już wiem, że ich w poniedziałkowej prasie obtrąbią... A tak doraźnie- ![]() ![]() Trzymaj się cieplutko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.