![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
mikołajki i boże narodzenie 2012
czy macie już kupione jakieś prezenty? jeżeli tak,to jakie i dla kogo?
![]() ja na razie kupiłam tylko dla męża majtki i krem do twarzy na mikołajki. teraz się zastanawiam nad jeszcze jakimś zestawem kosmetyków dla niego pod choinkę.
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
mikołajki i Boże Narodzenie 2011
czy macie już kupione jakieś prezenty? jeżeli tak,to jakie i dla kogo?
![]() ja na razie kupiłam tylko dla męża majtki i krem do twarzy na mikołajki. teraz się zastanawiam nad jeszcze jakimś zestawem kosmetyków dla niego pod choinkę.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: mikołajki i Boże Narodzenie 2011
Ogromną GIGANTYCZNĄ wręcz wyszukiwarkę. Dla każdej userki forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Przyjaciółce zamówiłam jakieś słuchawki na allegro, sama mi do nich linka podrzuciła. No i jakiś mały prezent do tego strzele.
Mojej 5 letniej siostrze, zgadnij kto to i Monopoly junior. Ale nie wiem czy się jej spodoba. Mamie maluje obraz Dla chłopaka myślałam, jakiś łańcuszek, ale szczerze to mi się nie podobają, chyba ze natrafie na jakis wyjątkowy. A z bratem i siostrą mam problem. Nie wiem co im kupić. Brat ciągle powtarza, że on chce zrobie. Bo jest chory na wrzodowe zapalenie jelita grubego a z tego się wyleczyć nie da, przykro. I nie wiem co może chcieć. Mam ochotę, żeby to wszystko zapakować, jak jubiler w Love actually pakował naszyjnik. Różyczki, laska cynamonu, jakies pierdołki <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: mikołajki i boże narodzenie 2012
hej
ja dla siostry i mamy w tym roku zamawiam figurki Aniołków z masy solnej u mojej koleżanki. są cudne, po prostu zakochałam sie w nich możesz zobaczyć część tutaj http://allegro.pl/aniolki-z-masy-sol...933705327.html ma ich o wiele więcej również kolorowe pozdrawiam
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
co do prezentów kobitki jak uważacie dobrym prezentem na świata będą takie figurki dla mamy i siostry bo sie zastanawiam nad kupnem
http://allegro.pl/aniolki-z-masy-sol...933705327.html jak myslicie nie mam teraz kogo się poradzić ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Według mnie te aniołki są śliczne. Uwielbiam takie prezenty. Sama dla mamy i sióstr planuję kupić coś takiego - chyba jakąś biżuterię ręcznie robioną. Dla taty - pewnie typowo - krem do goolenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was
![]() dla męża chcę kupić kąpielówki na mikołaja, tylko zastanawiam się które, może pomożecie? dla teścia kupiłam już kąpielówki dla teściowej: woda toaletowa soczysta malina z Yves Rocher dla szwagierki: piżama Sesto senso, kupiłam na allegro za 35 zł, model hipcio dla mamy: piżamka dla taty: nie wiem dla babć: zapewne jakieś słodycze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Nie załadowały się załączniki, wysyłam jeszcze raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pomóżcie, które kąpielówki Wam najbardziej się podobają. Chcę kupić dla męża na mikołajki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Wg mnie numer 3 lub 5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
te z 3 fajne
![]() ja się zastanawiam co kupić chłopakowi. Perfumy odpadają, bo już były, tak samo jak t-shirty i inne kosmetyki... Dodam iż kocha on samochody i motoryzację ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za pomoc
![]() Fajnymi prezentami mogą być: -portfel, polecam model: peterson Croko Sahara - kupiłam dla męża na urodziny, dla kuzyna, dla szefa - wszyscy zadowoleni (portfel ze skóry) cena ok 109 zł, gdzie kupić? na allegro -breloczek taki jak w załączniku ![]() -np. porshe lub inne autko czekoladowe ![]() -czekoladki z waszym zdjęciem - gdzie kupić? www.upominkidlarodzinki.p l - smaczne i sprawdzone ![]() -obraz na płótnie z Waszym zdjęciem - allegro -może jakiś dodatek do samochodu, skoro kocha samochody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
To bardzo się cieszę, portfel jest bardzo praktyczny, ma wiele różnych schowków, dużo miejsc na karty na zdjęcia m.in. nasze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
czemu nie zestawy są najlepsze. A może myślałaś nad jakąś usługą typu możesz zrobić mu masaż bądź kupić mu karnet na taki zabieg. To moja propozycja .
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Ja sobie zamówiłam u Mikołaja to słynne trio z Sephory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
mój tata uwielbia czytac książki, jedną potrafi przeczytać w przeciągu 2-ch dni, wiem że lubi sensacyjne ale nigdy nie wiem jaką mu kupić....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Witam,
Przywiało mnie tutaj ponieważ sam szukam inspiracji, a tymczasem napisze co zrobiłem dla swojej dziewczyny w zeszłym roku, może komuś sie spodoba. Prezent może być również dla chłopaka ![]() -zabierz mnie do kina -zaproś mnie na kolacje przy świecach -zrób mi masaż (plecy, ramiona, uda, stopy, dłonie) -10 pocałunków w 10 różnych miejscach wyszło około 40 stron ;P Niestety jestem dość ślamazarny i z trudem przychodzą mi takie rzeczy więc zajęło mi to ponad 10 godzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Kurcze... ale Wam dziewczyny zazdroszcze, że już macie tyle zakupów (albo przynajmniej pomysłów na nie)
![]() Mama dostanie nowy telefon komórkowy, bo ten co ma to aż wstyd wyjmować przy ludziach ![]() TŻ zegarek i/lub portfel ze skóry (zależy na ile fundusz pozwoli) ![]() A tata.... omg! nie wiem! on ma dosłownie wszystko! Portfel ma, komputer i cale te zabaweczki też ma, dvd dostał w zeszłe święta, skarpet cała szafa, kapci tak samo, już nawet nie myśle o kapciach bo zawsze w Wigilię się śmieje że już czeka na nowe ![]() Ostatnio zapisał się na basen, ale cały zestaw pływaka ma też. Pomyślałam, że może karnet mu wykupie na 3 miesiące z góry, ale co jak mu się odechce chodzić ? ![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Może komuś się coś spodoba
![]() http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11181288 ja dostałam takie słodkie pudło akurat na urodziny i pięknie się prezentuje. Trzymam w nim pierścionki. Zastanawiam się tez czy nie wziąć ramki dla kuzynki, tylko nie mogę się zdecydować XD ma 15 lat i uwielbia takie słodkie dodatki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Ja na gwazdke planuje zrobic kalendarz ze swoimi fotkami , a na mikołajki nie mam pomysłu zupełnie ;( ale chciala bym jakis drobiazg , macie pomysły jakies?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Pytanie raczej do młodych małżeństw.
Całe Święta spędzam zawsze z rodzicami, braćmi, ale też z ciocią i wujkiem oraz ich córkami. Te córki, są przed 30stką i w zeszłym roku obie wyszły za mąż. Mama zawsze kupowała prezent tylko dla kuzynek, ale teraz wypada raczej dać prezent 'dla pary(małżeństwa)'. Stąd moje pytanie: co kupić młodemu małżeństwu, bezdzietnemu, z własnym mieszkaniem. Jakieś pomysły? (przypominam, że będzie to prezent od cioci) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
the_kasias: możesz kupić książki kucharskie z przykładową dedykacją: ... bo wspólne gotowanie to sposób na pyszne danie
![]() jeśli nawet nie teraz, to kiedyś na pewno się przyda i zostanie z nimi raczej na dłużej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Ręczniki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś do kuchni albo łazienki np. jakiś koszyczek z przyborami do kapieli typu gąbka, masażer, ręczniczek fajnie zapakowane : >
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Może jakieś ciekawe gry planszowe albo puzzle? Dla mnie i męża to jeden z najlepszych wspólnych prezentów
![]() *Wino (albo jakiś inny alkohol) + kieliszki. Na święta zwłaszcza grzaniec + kubeczki do niego. *Książki w stylu przewodnik po jakimś regionie, album, kucharska - jeśli wiesz, że podróżują, planują lub po prostu czymś konkretnym się interesują. *Jakieś filmy na dvd? Tu już może być trudniej trafić, żeby było "dla obojga". *Może jakiś zestaw jedzeniowy? Lepsze słodycze, herbata/kawa, jakieś syropy smakowe itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
dziękuję wszystkim dziewczynom
![]() wszystkie prezenty świetne, i już nawet wiem za czym będziemy polowac z mamą: *jedna kuzynka (zapomniałam że jest w ciąży)+mąż: jakieś ciuszki dla córeczki i może taka chusta/nosidełko do noszenia jej druga kuzynka+mąż: grzaniec+gry planszowe/puzzle dzięki raz jeszcze! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Ja wymyśliłam tak
![]() dla męża płyta Strachy na lachy dla pozostałej części dorosłej babskiej rodziny (mama, teściowa, siostra) naturalne kosmetyki Coslys (chyba będą to żele pod prysznic, bo są najbardziej uniwersalne i mało prawdopodobne, że nietrafione). Każdej kupię inny :p Dla małej suchy basen z piłeczkami, będzie zabawa na cały rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.