|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Badania na temat spędzania czasu w Grecji
Witam
Piszę prace magisterską na temat spędzania czasu przez Polaków podczas wyjazdów do Grecji. Ankieta ta ma na celu przybliżyć powody i motywację wyjazdów polaków na wypoczynek do Grecji oraz określić preferowany sposób spędza czasu podczas tych pobytów ze względu na takie aspekty jak: płeć, wiek, wykształcenie, miejsce zamieszkania, stan cywilny, zarobki. Ponieważ Grecja jest uważana za kraj odwiedzany głównie ze względu na dużą ilość zabytków oraz przepiękne plaże i dużą ilość dni słonecznych, chciałabym zbadać czy są to główne powody wyjazdów polaków oraz jak ważny jest dla odwiedzających aspekt aktywnego wypoczynku podczas wyjazdów wakacyjnych. Bardzo proszę wizażanki o poświęcenie kilku minut i wypełnienie ankiety, która znajduje się pod adresem: http://www.ankietka.pl/ankieta/12334...do-grecji.html Wszystkim pomocnym osobą z góry dziękuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dot.: Badania na temat spędzania czasu w Grecji
wypełniona
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje wszystkim za pomoc, moze ktos jeszcze mi pomoze i wypelni ankiete z gory dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wypełniłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Witam
brakuje mi jeszcze kilku ankiet, bardzo proszę o pomoc http://www.ankietka.pl/ankieta/12334...do-grecji.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
wypełniona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.