|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nieudolny debiut
Moj makijaż który miałam wczoraj, nie był on fotografowany juz pierwszej swiezości więc stąd tłusta skóra troszkę. Zdjęcia są troszkę nieudane, robone na szybko i nie miałam czasu by skontrolowac mojego "nadwornego fotografa, jaka perspektywa jest. Kometyki którymi wykonywałam makijaz.
Cienie z paletki: 3,9,6,15,28 Więcej lepiej sfconych próbek mojej "tfórczości" ![]() Edytowane przez paimka Czas edycji: 2009-05-17 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nieudolny debiut
A mi się bardzo podoba!
![]() Takie fajne kocie, czy tygrysie oczyska ![]() I piękne rzęsy ![]() Podoba mi się też to przedłużenie ![]()
![]() |
#3 |
Crazy turtle lady
|
Z takim podejsciem jak w tytule to az mnie mrozi normalnie
![]() Brwi do poprawy , bardziej bym je np. przeczesała grzebyczkiem alb poprawiła kredką. Pomysł nie zły z tym brązowym, ale nałożeniecienia nie bardzo, jak dla mnie troche za bardzo na bok. Jak oko jest zamkniete, to nie wygląda to taak bardzo źle. Ale jak otworzyłas to ta krecha na zewnątrz Cie przytłacza. Najpier zobaczyłam kreche, potem Ciebie ![]() MAsz ładne zielone oczy!!, a ten makijaż wg mnie je chowa. Czekam na dalsze próby
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ishikawa bo na sobie to ja zazwyczaj eksperymenty naukowe robie jak się za duzo Fashion Tv na siłowni naoglądam
![]() Brwi... po kilku godzinach no po prostu nie wygląda to tak jak powinno. Zresztą ja mało uwagi brwiom poświęcam ![]() przekora dziękuje Ci bardzo ![]() ale nie zasluzyłam na az tak pochlebna opinię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
fajny myk na oczkach. ale niestety moje osobiste wrażenie oglądajać taki schodzony makijaż nie jest przyjmne. ja bym albo zrobiła fotki wcześniej albo odpuściła sobie dodanie zdjęcia. tak uważam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Crazy turtle lady
|
Spoko,eksperymentuj dalej,
![]() ![]() A brwi otworza oko,podkresla je ![]() Piekny makijaz moze byc, ale jak brwi sa nieteges to psuje efekt . I super by było jakbys cała buzke dała, to tez moglo by zmienic odbiór makijazu ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mi się podoba mam tylko zastrzeżenie po 1 do brwi po 2 do tej perły pod nimi - uważam że bez tego byłoby duuużo ładniej.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
A mnie niestety niebardzo... Masz dosc nisko osadzone brwi, a takie mocne zaznaczenie w zagieciu powieki tylko pomniejsza ten dystans i daja wrazenie ze masz niezwykle waska powieke. Oko wydaje sie bardzo male za to strasznie wyciagniete. Z profilu, przy otwartej powiece wyglada bardzo ladnie, dlatego zrezygnowala bym z takiego mocnego zaznaczenia a raczej roztarla granice do powieki ruchomej i ladnie wycieniowala calosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
mi sie nawet podoba tylko poprawilabym brwi ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
powiem Ci że mi się do średnio podoba. brwi strasznie przeszkadzają i nie wiem czemu ale tak wymalowane oko kojarzy mi się z jakimś tygrysem albo panterą. może to sesji fajnie by się spisał taki make up ale tak normalnie to chodzenia to jakoś mi nie podchodzi
![]() nie obraź się ale takie mam zdanie może gdyby był lepiej dopracowany lub nie tak mocno wyciągnięty w bok lepiej by wyglądał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.