|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Avene 50+, woda termalna.
Hejka, wymienię mój ostatni bardzo nieudany zakup:
Avene, Ultra High Protection Cream SPF 50+, Krem koloryzujący - użyty 2 razy na próbę. Mam kartonik, ulotkę, stan opakowania nienaruszony. Avene, woda termalna - nowa - była w prezencie do filtra, jest zafoliowana. Mam już jedną, drugiej nie zużyję w najbliższym czasie napewno. (wymieniona) Ponieważ jestem w trakcie poszukiwania filtra, chętnie przygarnę wszelkiego rodzaju próbki filtrów i oddam powyższe bez zastanowienia. Rozważę też pielęgnację ciała, czy mazidła typu ekstrakty, odsypki pudrów itp ![]() Edytowane przez April007 Czas edycji: 2009-06-04 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avene 50+, woda termalna.
hej
zapraszam do siebie, poza watkiem tusz dior panterka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam filtr Babydream... Zajrzyj do mnie
![]() Mogę Ci też zrobić próbkę Lirene 50 +. Oczywiście wszystko fotostabilne ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, ale mam już Lirenke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie zakupione w ostanim miesiącu. Są rewelacyjne, fotostabilne ![]() ![]() Mogę też dorzucić odsypkę pudru Paul Sagane nr 02 ![]() Gdyby Cię interesowały podkłady mineralne Lumiere to również mogę zrobić próbki. Mam 1 kolor w 2 formułach. Jaśniutki kolor.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2009-05-06 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej.mam Próbki Biodermy SPF 50+ koloryzującej,mogę zrobić odlewke Antheliosa SPF 50+,posiadam też próbkę Iwostinu SPF50+,Isispharmy SPF 50 i SPF 80 ale niestety barwiona Avenka mi nie pasuje,może masz coś jeszcze????
![]() |
#10 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ode mnie chcesz obie rzeczy czy jedną? Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A-ha mam też Avenkę 50+ nie barwioną ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Avene trochę się boję... ta kolorowa zrobiła mi straszne spustoszenia na buzi
![]() Nie wiem - próbki są chyba zwykle po 5 ml. Rozumiem że nie chcesz się pozbywać rzeczy które lubisz ;-)Z tym że za 1 rzecz mogę się wymienić, ale za 2 to trochę mało. W końcu to pełnowymiarowe produkty, z których jeden całkiem nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.