'Siku' podczas pieszczot ;) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-26, 22:15   #1
coolstory
Przyczajenie

'Siku' podczas pieszczot ;)

Cześć wszystkim,
przyszedłem do kobiet się poradzić, mam nadzieję, że potraktujecie jak swojego
Przeczytałem już parę wątków na forum na ten temat, ale żaden jednak nie rozwiał moich wątpliwości, bo wszystkie były o 'chęci sikania', a nie sikaniu
Otóż moje dziewczę przy zabawianiu jej paluszkami, tam gdzie warto szukać punktu G, troszkę podaruje mi tego 'damskiego ejakulatu', co to powinna nią we mnie trysnąć w orgazmicznym szale. Ale jest tak na początku, przy delikatnym pieszczeniu, a jak wiadomo na delikatnym pieszczeniu się nigdy nie kończy. Lubi być pieszczona tak mocno, że aż wyczuwam pod palcami jej kość. Tylko wtedy potrafi dostać orgazmu... łechtaczkowego, jak ją jeszcze pieszczę językiem. Mimo starań, do orgazmu 'pochwowego' z wytryskiem, nie udało się nam jeszcze dojść. Może trzeba czasu, może zła technika, nie o to chodzi.
Chodzi o to, że po tej małej kapce damskiej wydzieliny... no po prostu cieknie jej siku Czasami nawet tryśnie, obficie. Generalnie mi to nie przeszkadza, trochę po wszystkim nieładnie pachnie, trzeba wywietrzyć pokój, wyprać ręcznik, ładnie się umyć i jest git. Zauważyłem, że zaczęła się trochę przez to krępować, bo zawsze myślała, że naprawdę po prostu leci 'odpowiednik tego co Tobie kapie, zanim dojdziesz'. Czy to moja wina, gdy jak na samym początku mówiła, że jej nieprzyjemnie bo chce się jej siku, to kazałem jej się rozluźnić, dać się ponieść i nie walczyć z tym uczuciem? Tak zrobiła, przez co w ogóle zaczęła dochodzić, a tego jej na pewno nie odbiorę.
Staram się nie drażnić jej pęcherza, ale gdziekolwiek palców nie dam - czy to zagnę przy samym wejściu pochwy, czy głębiej - i tak jest to samo.
Miała któraś z Was taki problem, wie, co z nim zrobić?

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, a i facetów jak jakiś się trafi
coolstory jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-26, 22:30   #2
Nyappy
Rozeznanie

Dot.: 'Siku' podczas pieszczot ;)

A nie może "przed", iść się najpierw wypróżnić?
Nyappy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-26, 23:03   #3
coolstory
Przyczajenie

oj no zapomniałem napisać, że zawsze robi to przed
coolstory jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-28, 19:55   #4
mtynai
Zakorzenienie

może ma chory pęcherz? moja siostra miała podobny problem. Niby chodziła siku, ale nie wypróżniała do końca zawartości pęcherza bardzo długo walczyła z tym problemem- co doprowadziło ją do leczenia ginekologicznego (nie pamiętam dokładnie,ale problemy z tym wypróżnianiem pęcherza były związane z guzami na jajnikach i jakimiś zrostami po wycięciu wyrostka robaczkowego).

Problem jej przeszedł, gdy wyjechała na stałe do NL. I do dzisiaj nie wie, co spowodowało poprawę. Prawdopodobnie zmiana otoczenia i klimatu.

ed: dodam, ze w trakcie seksu miała podobny problem, lub w trakcie musieli przestawać żeby mogła iść siku.

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 16:33   #5
krewka
Rozeznanie

No właśnie, może masz chory pęcherz?

Edytowane przez krewka
Czas edycji: 2015-10-10 o 23:20
krewka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 09:02   #6
anulka785
Raczkowanie

Jeny myślałam, że tylko ja tak mam Zawsze gdy jestem już bardzo blisko mam wrażenie, że zaraz się zsikam dlatego zazwyczaj się odsuwam i "uciekam". Nigdy nie potrafiłam "się rozluźnić, dać się ponieść i nie walczyć z tym uczuciem". TŻ jest nieraz zły, że się odsuwam, nigdy mu nie mówiłam o tym dziwnym uczuciu. A on się bardzo stara... Czasem to aż mi go szkoda
anulka785 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 16:32   #7
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka785 Pokaż wiadomość
Jeny myślałam, że tylko ja tak mam Zawsze gdy jestem już bardzo blisko mam wrażenie, że zaraz się zsikam dlatego zazwyczaj się odsuwam i "uciekam". Nigdy nie potrafiłam "się rozluźnić, dać się ponieść i nie walczyć z tym uczuciem". TŻ jest nieraz zły, że się odsuwam, nigdy mu nie mówiłam o tym dziwnym uczuciu. A on się bardzo stara... Czasem to aż mi go szkoda
A dlaczego nie możesz się wyluzować? Boisz się, że zmoczysz łóżko? Bo na skrępowanie w sypialni nie powinno być miejsca.
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-02, 19:37   #8
anulka785
Raczkowanie

No tak boję się, że zmoczę łóżko a poza tym nieprzyjemnie by się zrobiło.
Stary 2012-11-02, 19:46   #9
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka785 Pokaż wiadomość
No tak boję się, że zmoczę łóżko a poza tym nieprzyjemnie by się zrobiło.
Miałam tak kiedyś. Zabawa w najlepsze, więc tylko powiedziałam "zaraz się zesikam". Przenieśliśmy się więc na podłogę w sypialni. Posikałam się ale widać było, że facetowi się to podobało. Nie zrobiło się nieprzyjemnie, więcej powiem: wszystko po mnie wytarł.
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 21:02   #10
anulka785
Raczkowanie

Ciekawy pomysł, dziękuje za podpowiedź kiedyś spróbuje

Chociaż teraz pamiętam jak kiedyś miałam orgazm stojąc a TŻ miał całą rękę mokrą i mówił, że czuł jak trysnęłam i to nie były siki (do tej pory chce to powtórzyć ale nie udało się). No i pamiętam, że wtedy nie czułam tego nie przyjemnego uczucia. Nie wiem od czego to się zaczęło.
Stary 2012-11-04, 17:02   #11
ewa102
Zadomowienie

Dziewczyna niech nie pije minimum 3h przed stosunkiem,zeby nie było co już "wysikac" no i wc przed samym.

Akcja "pokaż kolana!"

czas: do maja

cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć !

15km
ewa102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-04, 23:55   #12
misssporty
Raczkowanie

A jesteście pewni, że to są siki? Bo podczas kobiecego wytrysku płyn wydobywa się z cewki moczowej, uczucie jest podobne do sikania. Kiedy pierwszy raz miałam wytrysk, bałam się, że się posikałam, ale płyn nie pachniał i nie wyglądał jak mocz, a potem przeczytałam, skąd wypływa i wszystko się wyjaśniło. także może ona ma po prostu kobiecy wytrysk.
misssporty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 09:57   #13
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misssporty Pokaż wiadomość
A jesteście pewni, że to są siki? Bo podczas kobiecego wytrysku płyn wydobywa się z cewki moczowej, uczucie jest podobne do sikania. Kiedy pierwszy raz miałam wytrysk, bałam się, że się posikałam, ale płyn nie pachniał i nie wyglądał jak mocz, a potem przeczytałam, skąd wypływa i wszystko się wyjaśniło. także może ona ma po prostu kobiecy wytrysk.
przecież autor wyraźnie napisał, że trzeba wietrzyć pokój bo czuć mocz.

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 21:00   #14
Xaneka
Przyczajenie

Też mam takie uczucie, dosłownie jakby mi ktoś na pęcherz uciskał :/
Xaneka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-07, 00:01   #15
misssporty
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
przecież autor wyraźnie napisał, że trzeba wietrzyć pokój bo czuć mocz.
Tak?a gdzie?Napisał, że nieładnie pachnie, co nie jest jednoznaczne z tym, że to zapach moczu.
misssporty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości