|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Konwertowanie filmu
Mam problem.
Muszę zrobić prezentację albo film na pon ( wybrałam film, ale jak się załamę to zrobię prezentację... ), zrobiłam, a jak próbowałam odtworzyć okazało się, że ma nie to rozszerzenie... Jakieś VSP (Ulead ;/) A powinno być .avi, o ile się nie mylę. Da się to jakoś skonwertować albo coś ? Zna się ktoś na tym programie ? Bo ja zielona jestem ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Konwertowanie filmu
"To jest plik projektu z Ulead Video Studio i nie zawiera wideo.
Podobnie jak MSWMM z Windows Movie Maker. Udostępnianie (Share) > Utwórz plik wideo (Create Video File) > Nestandardowy (Custom) > Zapisz jako typ: Pliki AVI Microsoft (*.avi) / Opcje (wybór kodeków audio wideo oraz ich konfiguracja)" cytat stad: http://forum.dobreprogramy.pl/viewto...st=0&sk=t&sd=a
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.