|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czy wlosy odzysaja dawna forme ,jesli przestane rozjasnic?
czesc
moze wyda Wam sie to smieszne pytanie,ale mi chodzi o to czy jezeli podczas rozjasniania zostaly np uszkodzone cebulki (o ile to mozliwe?)to czy wlosy odrosna takie jak byly kiedys (chodzi mi glownie o ich gestosc)? kilka lat temu mialam dosc grube wlosy,a teraz mam ich polowe mniej i nie wiem czy jest to wynik wykruszenia od rozjasniaczy ,czy moze cos nie tak z cebulkami? wiem,ze wiele osob ma taki problem po farbowaniu....czy jesli przestane farbowac,wlosy odrosna jak kiedys? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy wlosy odzysaja dawna forme ,jesli przestane rozjasnic?
tak, powinny odrosnąć
![]() mi od rozjaśniania zrobiły sie zakola które obecnie odrastają (nie rozjaśniam od ok.5 mies), miałam też problem z wykruszaniem się włosów i to mniej wiecej tak od połowy ... w rezultacie skróciłam fryzurę i teraz farbuję włosy na brąz farbą na oksydancie max.3%
![]() ![]() Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2009-05-30 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dzieki
a jaka to farba? jakiej firmy? i czy sa duze roznice pomiedzy farbami ...czy sa takie ktore mniej niszcza wlosy? mozliwe,ze bede musiala zafarbowac na ciemny blond ,zeby wyrownac z odrostami,a nie chce juz wlosow dobijac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja używam profesjonalnej L'oreala - Majirel, mimo ze powinno sie jej używać na oksydancie 6% to używam na 3% i jest w porzadku
![]()
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
najpierw Seboradinu Niger (tylko na skalp) przez 2 mies., potem Gernier Neril też 2 mies. a teraz zaczynam używać Seboravitu, wszytskie tuningowałam/tuninguje głównie adenozyną i ekstraktem z pokrzywy (moża kupić na www.mazidla.com )- póki co lepiej zadziałał na mnie Neril niż Seboradin (bo seboravit jest jeszcze w fazie testów
![]() pozatym jeśli chodzi o same zniszcozne włosy to oleje, oleje i jeszcze raz oleje- ja mam efekt dopiero po ok.2-3 mies. używania ale za to jaki! byłam u fryzjera 2 mies. temu a nadal mam końcówki w bardzo dobrym stanie - wcześniej dzień po podcięciu już były rozdwojone z porduktów gotowych polecam ampułki Kerastase Vita-ciment (ale w kuracji conjamniej 3) oraz balsam Petrole firmy Inter Fragrances (używam go krótko ale już widze ze włosy cudnie nawilżone są po nim, no i nie ma silikonów czyli naprawdę nawilża) pozatym podpisuje sie pod tym co napisała All_that_jazz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witam kochane wizażanki ! Ehh
![]() Jeśli ktoś miałby chęć dać jakąś radę to serdecznie zapraszam : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post12632314 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.