|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Prośba o pomoc w sprawie... pralki.
Dziewczyny,
Przepraszam, że piszę tutaj w takiej głupiej sprawie... Po prostu już mi ręce opadają. Wczoraj przeprowadziłam się do nowego mieszkania i mam tutaj pralkę... której nie umiem włączyć. Wrzuciłam pranie do bębna, wlałam wszelkie płyny, ustawiłam pokrętłem odpowiedni program. Niestety nie umiem w żaden sposób tego włączyć. Pralka jest całkowicie podłączona... Może i robię z siebie kretynkę pytając tutaj o takie coś, ale już od 3 godzin się głowię ![]() Pralka jest firmy Zanussi, model FL 411 CN Z góry Wam dziękuję za wyrozumiałość i pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Prośba o pomoc w sprawie... pralki.
Tak na szybko co mi przychodzi do głowy to sprawdź czy w ogóle jest podłączona do prądu - mi kiedyś zepsuł sie przedłużacz i właśnie pralka nie działała. Świeci sie w niej jakieś światełko kontrolne?
Druga sprawa to czy dobrze ja zamknęłaś?
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Tak, była dobrze zamknięta i podłączona do prądu...
Już doszłam do tego jak ją włączyć. Trzeba było pociągnąć do siebie pokrętło. Dziękuję za odpowiedź! ![]() A tak swoją drogą to czasami wymyślają dziwne sposoby na uruchomienie sprzętu :p Do tej pory miewałam pralki, które uruchamiało się poprzez zwykłe wciśnięcie guzika :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Juz wiem a może po ustawieniu pokrętła nie wyciągnęłaś go na zewnątrz (pociągnij do siebie) zapali sie kontrolka i pralka zacznie działać
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a co to za robienie prania w środku nocy ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.