![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię Ciuszki XS-M, zapraszam
-Wszystkie ciuchy przed wysyłką zostają uprane i uprasowane, oczekuję tego samego. -przedstawiam realny stan ubrań, dlatego oczekuję tego samego. -ja odpisuje u Ciebie, Ty u mnie. -więcej zdjęć mogę przesłać na maila, a także dokładniejsze wymiary. -wszystkie ubrania są założone kilka razy, bądź nowe. 1.Różowa, satynowa bluzeczka-bombka, nowa z metką, rozmiar to S/M, ale według mnie M/L. 2.Pomarańczowa bluza z kapturem, RAVEL, rozmiar S (wg mnie M). Założona ok. 2-3 razy. Stan idealny. 3.Kolorowa bluza, REPORTER, rozmiar S, stan bdb+. 4.Żółta bluza z kapturem, GREENPOINT, rozmiar 36, stan bdb+. 5.Kremowa bluza, BUTIK, rozmiar S, nieużywana w ogóle, stan idealny. 6.Bluzka w paseczki, HOUSE, rozmiar XS, stan bdb+. 7.Bluza welurowa z kapturem, rozmiar S/M, stan bdb+. 8.Bluzka srebrna, satynowa, rozmiar M lecz wg mnie jest to S, stan idealny, w ogóle nie używana. 9.Beżowa kurtka, rozmiar małe S (na 158m), stan bdb+. 10.Żakiet/ marynarka, rozmiar 38, nowa z metką. 11.Beżowa bluzka, rozmiar uniwersalny (wg mnie S). stan bdb+. 12.Czarny sweterek, małe S, stan bdb+. 13.Morelowy sweterek, małe S, stan idealny. 14.Golf brązowy, rozszerzane rękawy. Stan db+. 15.Dwustronne spodnie AMERICANOS, rozmiar W24 L32, stan idealny. 16.Spodnie jasne AMERICANOS, rozmiarW25 L30, stan dobry. Jedyna niedoskonałość tych spodni to odbicie przednich kieszeń podczas prasowania, widoczne na zdjęciu. 17.Spódnica jasna z kieszeniami z tyłu, rozmiar 26 (wg mnie M), stan idealny. 18.Spódnica bez kieszeni z tyłu, na suwak, rozmiar M, stan bdb+. 19.Spódnica brązowa, rozmiar 38. stan idealny. 20.Kolczyki, a także okulary przeciwsłoneczne. Obie rzeczy nowe. 21.Krem, a także sztyft na niedoskonałości skóry. ORIFLAME, nowe. 22.Pasek czarny, a także brązowy. Czarny nowy, brązowy używany jednak niezniszczony. 23.Pasek pomarańczowy, czerwony i kolorowy. Wszystkie nieużywane. 24.BIAŁA PERŁA, jedna tubka 65g i jeden aplikator. Oczywiście nieużywane. 25.Bluzka na jedno ramie, używana, rozmiar małe S. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Ciuszki XS-M, zapraszam
coś u mnie?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bialą perle??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za kolczyki serducha?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1249396667
pierwszy pasek ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
podoba mi się u Ciebie
- różowa tuba z kokardką z 1 postu - i również #1 welurowa ciemna dresówka znajdziesz coś u mnie za to? odp u mnie ![]()
![]() |
#11 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Czy znajdziesz u mnie coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1249396667 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1249393759 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za 1.Różowa, satynowa bluzeczka-bombka, nowa z metką, rozmiar to S/M, ale według mnie M/L.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kolczyki serca i tubę różową nr 1?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj coś u mnie za 1.Różowa, satynowa bluzeczka-bombka, nowa z metką, rozmiar to S/M, ale według mnie M/L. ?
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja bym Ci wiele oddala za tube, jakbys cos znalazla..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za tubę różową, białą perłę i kolczyki serduszka?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1249393759 oddam wiele ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś za białą perłę?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za zel wybielajacy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
1.Różowa, satynowa bluzeczka-bombka, nowa z metką, rozmiar to S/M, ale według mnie M/L.
hey cos u mnie za rozową bombke? jak nic nie znalazłas w wateczku u mnie to powiedz czego suzkasz to moze znajde cos po za wątkiem : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
cos za rozowa bombke?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.