|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Men's Day - W-wa Bemowo
Witam wszystkich
![]() Mam pytanie do wszystkich Kobiet, którym przyszło użerać się z TŻ interesującymi się samochodami, gadżetami itp. Czy wypada zabrać swoją Dziewczynę na Men's Day ?? ( jest to impreza poświęcona wszystkiemu co kręci facetów - samochody, łodzie, samoloty, komputery, konsole ... ). |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Men's Day - W-wa Bemowo
Nie wiem czy wypada, ale na pewno byłaby jedną z niewielu
Ja osobiście bym spojrzała na TŻa jak no ostatniego głupka jakby mi zaproponował coś takiego , czułabym się jak "przyczepa" jak to mawia mój brat ![]() Chociaż tak po dłuższym namyśle- wydaje mi się, że nie wypada, sama nazwa wyklucza kobitki To tak, jakby facetów się zabierało na "babskie wieczory" Więcej szkody jak pożytku Jakbym była facetem to wolałabym nie iść, niż iść na taką imprezę z kobietą (własną oczywiście, że to tak przedmiotowo ujmę ).
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
jakby mnie zabrał "na samochody" to chętnie
, sama kupuje auto moto, motor itd ![]() ale jak tam sa konsole to się nie wybieram. Mam tego serdecznie dośc ![]() Po namysle - zgadzam się ze Świniaczkiem Men's Day to men's day - motor poczytam w domu
Edytowane przez Ptysio5 Czas edycji: 2009-06-03 o 00:12 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To już nawet nie o zainteresowania chodzi Bo ja osobiście z chęcią bym się przeszła na imprezę o takiej tematyce (z wyjątkiem komputerów i wszystkiego z nimi związane ), ale to jest Men's Day, czyli 0 kobiet (wg mnie ).
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

Ja osobiście bym spojrzała na TŻa jak no ostatniego głupka jakby mi zaproponował coś takiego
jak to mawia mój brat