![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moje poczatki bizu na wizazu
Hejka wszystkim Biżuteryjkom!
sama robieniem biżuterii zajmuje się już od niedawna.Wasze prace sa cudne moje się chowaja ale mam już swoje stałe klijentki które kupują u mnie biżu i ja i one sa zadowolone.Wkleje kilkanaście fotek z bizu które się ostały przy ostatnim "rzucie" i pójdą w świat dopiero jak dostane nowe koraliki i porobie nowe kolczyki ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje poczatki bizu na wizazu
fajne pomysły, ale loopy okropnie krzywe
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wiem
![]() ![]() loopy coraz ładniejsze wychodza ale to jeszcze nie to - wkleje foto za dwa dni tych "najnowszych" jak odzyskam aparat ![]() ps.dzieki
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No to ja sie moze rozpisze...
Z pierwszej wrzuty podobaja mi sie 3 Z drugiej wrzuty 2 Z trzeciej wrzuty 5 Z czwartej wrzuty podoba mi sie turkusowy kąplecik... A tak ogolnie to nad loopami musisz popracowac ( ja z reszta tez..:P ) I podoba mi sie to ze mieszasz faktury i kolory ze soba....a jak wiadaomo kazdy od czegos zaczyna wiec to ze lopiki ci nie wychodza to nic strasznego.... Dodam cos jeszcze...W niektorych kolczykach.....koraliki swobodnie sie poruszaja....rob lopiki tuz przy kolczyku wtedy unikniesz tego "zjawisko" hehe... Widac to w kolczykach numer 2 z 2 wrzutu Edytowane przez Przemo94 Czas edycji: 2008-08-13 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Fotki. Staraj się po 1 tak je robić, albo ewentualnie przycinać, żeby nie było widać granicy między białą kartką, a tym co jest pod nią. No i na pewno w jakimś lepszym oświetleniu. W pracach nie podoba mi się łączenie kolorów (m.in. żółty z niebieskim) no i to, że jest dużo wolnej przestrzeni w bransoletkach. Dociskaj to wszystko jak najmocniej, bo nie powinno nic latać. No i loopy, ale o tym już było. Prace jak to początkujące, ale jeśli nie zrezygnujesz to powinno być tylko lepiej.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze - zrobione wczoraj- 2 komplety jeden z kosteczek szklanych+ elementy posrebrzane na zyłce
drugi na zyłce z hematytu i sieczki kryształu górskiego. + bransoletka kryształu górskiego , masy perłowej i jakiś blado niebiesko kryształowych kamyczków + bransoletka na drucie pamieciowym z holowitu bodajże to moje pierwsze branzy co myslicie??
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2008-08-18 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ty to dobrze wiesz co musisz poprawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
tak i jeszcze zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia? Bo nie za dużo widać, są ciemne.
p.s. Pati mnie ubiegła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze to branSoletki, nie branZoletki.
Kompleciki przyjemne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1-bransa jak bransa tego typu
![]() 2-jw. 3-jw. 4-jak jeden ![]() 5-zdjęcie - okropne. i minus za tą sieczkę howlitu, której nie cierpię ![]() 6-jeszcze jedna masa perłowa by się na środku przydała 7-czegoś brakuje u góry i minus za kompozycję. 8-interesujące, ale nie dla mnie. 9-albo goły drut albo loop przy koralikach. Tutaj zbyt krótki lub długi. 10-jw. 11-takie... ee... nie pasują mi.. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Wszystko bardzo fajnie...poza tymi nieszczesnymi lopami i zdjeciami.....
Tylko mi tu czegos brakuje....moze to ta prostota projektow....moje tez nie sa jakos ssuper skomplikowane...ale jesli bedziesz miala pomysl...i bedziesz czula sie na silach...jesli bedziesz wiedziala ze dasz rade zrobic cos czego do tej pory nie robilas.....to proboj wtedy kolczyki beda unikalne....jedyne w swoim rodzaju.....Tego mi tu chyba brakuje..czekam na nastepne projekty i byc moze na poprawe.....z czasem zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
A co do zdjec jeszcze to rob je w naturalnym swietle....najlepiej na parapecie....chodz tak by nie zucalo zbyt duzo cienia......i jeszcze jedno....nie rob zdjec na bialych tlach gdy w bizu masz biale koraliki wtedy sa one malo widoczne...ustaw sobie w aparacie opcje makro.....raczej kazde teraz maja....i pozostanie ci juz tylko obrobka w proramie graficznym.....no i pochwal sie czo tam wykupilas...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Nom i co?? doszly te twoje cudenka??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
no czekaj-rozpakowuje je własnie
![]() ![]() bransoletka z elementów posrebrzanych,bali i agatów nie obrobiona fotka-nieidzie mi coś to obrabianie-ucze sie ![]() + dzisiejsze dwie bransoletki ze szklanymi koralikami i 3 pary kolczyków.
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2008-08-22 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza bransa bardzo ładna
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.