|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kosmetyki Collection 2000?
Dziewczyny, czy wiecie coś o tej firmie? Chyba ze dwa lata temu kupiłam sobie ich cienie (opakowanie z 4 odcieniami) i bardzo je lubię. W Krakowie były kiedys w Galerii Centrum, ale od dłuższego czasu nigdzie ich nie widać. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetyki Collection 2000?
Witam w klubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja je widziałam w rossmanie, a może to była natura? sprawdźcie, bo na pewno w jednym z tych sklepów widziałam. owszem w szczecinie, ale to sieciowe w końcu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Sa w NATURZE
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Faktycznie, jeszcze niedawno dostępne były w Sieci Galeria Centrum. Muszę sprawdzić, czy nie przeniesiono ich w jakiś ciemny zakamarek. Swego czasu puder sypki (a wraz z nim cały regał z kosmetykami) Collection 2000 znalazłam obok stoiska Frodo...
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
Też własnie poszukuje kosmetyków tej firmy i nic nie ma.
![]() ![]() Dostałam od przemiłej Wiżanki - Racheli ![]() ![]() ![]() Firm słabo się stara i kompletnie nie dba o zaopatrzenie sklepów w kosmetyki. MOże w wielkim mieście są one dostępne w jakiejś sieci sklepów kosmetycznych, ale w takiej dziurze jak moja to już raczej graniczy z cudem. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
http://www.jkr.pl/collection_2000.php
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hehe :P ale slepa jestem :P pod spodem jestem wszytko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla ścisłości ![]() Wszystkie produkty posiadają atesty Państwowego Zakładu Higieny Cennik obowiązuje od dnia 1.10.2004 Firma zastrzega sobie zmianę cen w zależności od zmiany kursu walut w NBP "JKR" spółka jawna ul. Kościuszki 14a, 05-080 Izabelin k/Warszawy tel/fax (0-22) 722-68-74, 721-87-06, 721-87-07. Regon: 011161708, NIP/VAT UE: PL 1130107984 Konto: BPH-PBK w Warszawie 0410600076000040993010926 7 E-mail: izabeljkr@poczta.onet.pl czynne w godz. 8.00 - 16.00 Przejżałam tę stronę, ale tam zupelnie nie ma konkretnych opisów, brak palety kolorów, czasami zdjęć. ![]() ![]() Mówię firma Collection 2000 się nie stara. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
oj tam zaraz mnie tak zjechac :P ale mzona np.poprosic o wiecej fotek no nie? no i w gole lesze to niz nic i ciii :P hehe pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() NO, ale jestem dobrej myśli. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Widziałam kiedyś gdzieś stronę dystrybutora czy jakąś drogerię internetową w której były zdjęcia, ale faktem jest, że to nie to samo co iść do sklepu i zobaczyć sobie tester.
Zerknę do Natury, może faktycznie będzie. W prawdzie ostatnio jedną zlikwidowali a w drugiej którą znam nie widziałam, ale może... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mi tez sie wydaje, ze te kosmetyki sa/byly kiedys w Naturze, Pomadko kusisz mnie tym opisem blyszczyka, chyba trzeba bedzie sie wybrac i zrobic rozeznanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
ja tez kiedys kupowalam w naturze, dawno to bylo, ale mam szczera nadzieje, ze wciaz jest aktualne, bo wlasnie mi sie koncza cienie colletion. takze polecam zajrzec do natury, szukalam kiedys w rossmanie ale tam ich nie bylo, podobno bywaja w niektorych domach handlowych (np. we wroclawskiej astrze) czy na stoisksch w halach targowych, ale to troche szukanie igly w stogu siana...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
kurcze, tak czytam i sie wam nadziwic nie moge. mieszkam w anglii i tu nie ma problemu z kupnem. ostatnio zostalo mi pare funtow, a ze cienie mi sie konczyly a to najtansze bylo to wzielam. I nie dziwie sie ze tylko tyle kosztuje. Tym sie malowac nie da. oko sobie predzej wydlubie niz to rowno rozprowadze. Kredka to jeszzce wieksza pomylka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
w Naturze: http://zdrowo.info.pl/kosmetyki-naturalne.html juz nie ma wogóle u mnie w miescie już likwidowali ich stoisko na dobre robiąc obnizke
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2014-12-04 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja mam cień potriny z tej firmy. Kosztowal swego czasu 11,50zl. Bardzo go lubię, mam odcień 14 AMETRINE. Uwielbiam jego odcienie (3 rodzaje bezu). Są calkiem perlowe, slicznie się mienią. Jakosc jak Inglot. Ogolnie polecam
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
heh ja wogóle nie wiedziałam że tak firma istnieje ale ostatnio znalazłam na allegro i zastanawiam się nad kupnem podkładu, tylko czy warto? może ktoś napisze jakąś recenzje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.