|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Metamorfoza :)
Witam! Mam problem, poniewaz chcialabym zmienic fryzure a nie bardzo wiem na jaka. Cierpie na tak zwany brak pomyslu dlatego skusilam sie aby napisac i prosic Was o rade
![]() Dodam iz mam krotkie wlosy,jak na zamieszczonych zdjeciach... 38163862.jpg P030409_16.25[02].jpg P030409_16.27.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Metamorfoza :)
Hm..albo rozjasnij wlosy do naturalnego koloru, albo przyciemnij brwi. Wyglada to bardzo nienaturalnie. Napisz tez jakiej dlugosci masz wlosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Według mnie powinnaś nosić dłuższe, np z grzywką na bok albo czasem, na specjalne okazje fale. Nie lubię tego typu "cięcia", jakie masz na zdjęciu nr 1. Bardziej kojarzy się z osobą, która nie wie, co robić, to z nudów podcina jakkolwiek włosy. Ale nie mówię, że Ty tak robisz i mam nadzieję, że Cię nie uraziłam.
Po prostu myślę, że lepiej byś wyglądała w dłuższych i w innym "cięciu", np. jak na jednej fotce z załączników(dłuższe włosy i grzywka na bok). Jeśli chciałabyś jednak mieć krótkie, to dodaję też 2 propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ze wszystkich 3 zdjeć na 1 wyglądasz najładniej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zapuść włosy i dopiero za kilka miesięcy coś wykombinuj... no i kolor powinien być jaśniejszy, takie czarne nie bardzo Ci pasują
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A ja może nie na temat, ale radziłabym Ci wyregulować i przyciemnić henną brwi u kosmetyczki.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Masz bardzo ładną, porcelanową cerę (przynajmniej na zdjęciu nr 1). Myślę, że po regulacji i delikatnym przyciemnieniu brwi wystarczyłby Ci tusz do rzęs i jakiś soczysty błyszczyk. Na pewno grzywkę, w włosach zaczesanych do góry wyglądasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Wam za pomoc i jeśli mogę to prosze o jeszcze jakieś pomysły na moją fryzurkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
przede wszystkim wyrzuc opaske
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
jeeeej ty masz 20 lat?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.