| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-05-27, 11:07 | #1 | 
| Wtajemniczenie | Callas

A to moja idolka i inspiracja w dziedzinach wszelakich. Maria Callas.  Często się tak maluję, dziś z żalem musiałam trochę zniwelować kreseczki - na maturę nie bardzo wypadało... kreska miss sporty buzia maybelline cienie wibo maybelline rimmel rzęsy bourjois usta rimmel 
				__________________ Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt Edytowane przez Adriana Lecouvreur Czas edycji: 2009-09-09 o 17:04 | 
|     |   | 
|  2009-05-27, 11:11 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Callas

I jeszcze dla porównania niedościgniony pierwowzór...    
				__________________ Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt | 
|     |   | 
|  2009-05-27, 11:27 | #3 | 
| Zadomowienie | 

Maria Callas diva operowa, nie przepadam za tą panią, albo raczej za jej głosem, ale kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje, poza tym należy tutaj debatować o Twoim makijażu   A więc, całość na tak, jednak czepiając się szczegółów to nad kreseczką bym popracowała i techniką nałożenia cienia. Mogłaś go spokojnie wyżej pociągnąć   
				__________________ Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________Zapuszczam włosy  Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ! | 
|     |   | 
|  2009-05-27, 11:30 | #4 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z dala od domu 
				 | 

Cytat: 
  -cien nastepnym razem do gory daj  -taaaaaaaaa a ostatnio sie czepialam ze za wysoko  no wiec tak posrodku | |
|     |   | 
|  2009-05-27, 11:33 | #5 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Ale mnie rozśmieszyłaś tym komentarzem Kochana! "pośrodku" heheheh   
				__________________ Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________Zapuszczam włosy  Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ! | |
|     |   | 
|  2009-05-27, 11:38 | #6 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  stąd nie szalałam z tym cieniem choć normalnie wyciągnęłabym wyżej  co do kreski... dziwnie jakoś wyszło, krzywo zamknęłam oko czy co  na żywo jest ciut równiej ;p zresztą teraz i tak nie jest tak wyciągnięta jak była z wyżej wymienionych względów. A ja kocham operę w ogóle.. no i Callas też... nie miała może najpiękniejszego głosu świata ale jednak była JEDYNA... 
				__________________ Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt | |
|     |   | 
|  2009-05-27, 11:40 | #7 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Cień faktycznie mógłby być nieco wyżej   Ale...taki mały szczegół nie zmienia faktu, że ładnie wyglądasz... Bardzo podobnie do Twej idolki   
				__________________ Nie pozwalam kopiować i rozpowszechniać moich zdjęć!! Klikaj codziennie  http://www.pajacyk.pl/ http://www.polskieserce.pl/ http://www.okruszek.org.pl/ http://www.theanimalrescuesite.com/c...faces?siteId=3 | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-05-27, 12:02 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Z Krainy Ozz ;) 
				 | 

Ty jestes nawet do tej Callas podobna   Makijaz bardzo ladny   | 
|     |   | 
|  2009-05-27, 13:24 | #9 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Mi też ją przypominasz  A jaskółki mi się podobają  Ładny kolor ust. Podobasz mi się w tym klimacie   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-05-27, 13:39 | #10 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

hmmm a mi się srednio tak podoba. we wcześniejszych makjijażach łądniej wyglądałaś. tutaj może ten kolor pomadki jest zbyt ciemny i dodaje Ci nie potrzebnie lat. ot tyle.   | 
|     |   | 
|  2009-05-27, 14:28 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Dziewczyny już pisały, że cień powinien wyżej polecieć  Ogólnie - podoba mi się   
				__________________ Zapraszam : blog KOSMETYCZNY : www.independentwoman92.bl ogspot.com blog KSIĄŻKOWY : www.modliszkakulturalnie. blogspot.com  | 
|     |   | 
|  2009-05-27, 14:37 | #12 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Makijaż w klimacie retro   mi się podoba 
				__________________ Codziennie upadam... codziennie się waham... codziennie podpieram... Ale dźwigam cały mój świat... I dźwigać będę!!!    Ciężka praca popłaca... | 
|     |   | 
|  2009-05-27, 15:24 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Klimacik retro, jak napisała Wścibiuszka. Mnie tez się podoba. Fajnie by wyglądały zdjęcia biało-czarne.

| 
|     |   | 
|  2009-05-27, 16:11 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

Oczy mi sie podobaja. Bardzo powaznie wyszlas na tych zdjeciach, to pewnie przez ciemna szminke- i to (ta szminka) nie bardzo mi sie szczerze mowiac podoba, niepotrzebnie dodaje lat.

| 
|     |   | 
|  2009-05-27, 16:15 | #15 | 
| Wtajemniczenie | 

dziękuję wszystki   jeśli chodzi o szminkę, to prawda że mnie postarza ale tak naprawdę też trochę o to chodziło  pogranicze stylizacji. Ta szminka wygląda normalnie zupełnie inaczej, tu jest jej po prostu za dużo  spokojnie, z domu wyszłam z czymś innym na ustach. 
				__________________ Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-05-27, 16:17 | #16 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Gorzów Wlkp 
				 | 

Jak dla mnie jestes bardzoo podobona do tej Pani ; )) A sam makijaz bardzo ladny ale zgodze sie z dziewczynai i tym cieniem ze powinien byc troche bardziej wyciagniety do gory 
				__________________ Polska.Stilon.RAP  Być normalna. Niemożliwe !  | 
|     |   | 
|  2009-05-27, 20:51 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

Upatrzyłas sobie idolkę osobowość, artyskę której się nie zapomina o wielkim formacie. POdziwiam, bo to rzadki przypadek, że ktoś nie wzoruje się na dodzie, J.Lo tylko divie operowej, na dodatek ŚP.   Jesteś podobna do Callas, a makijaż dodatkowo to podkreśla. Ładnie, go tak wyszło inaczej, choć utrzymany w klasycznym tonie.   
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | 
|     |   | 
|  2009-05-27, 21:10 | #18 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
 chociaż - czy upatrzyłam... ona mnie schwytała w swe sidła... techniką śpiewu, temperamentem, osobowością, aktorstwem no i urodą - są jej zagorzali przeciwnicy jak i wielbiciele. Teraz pozostaje tylko dążyć do tego żeby przypominać ją nie tylko z kresek na powiekach i greckich korzeni   
				__________________ Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt | |
|     |   | 
|  2009-05-27, 22:01 | #19 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

trafiona dla Ciebie stylizacja ! Ładnie tak wyglądasz !

| 
|     |   | 
|  2009-05-28, 00:03 | #20 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Jak Callas to Callas. W pełni rozumiem magię i moc inspiracji, też najbardziej lubię swoje nie całkiem dobre makijaże wzorowane na Evie Green co prawda żyjącej (na szczęście) mojej całkowitej idolce jeśli chodzi o wygląd (urodą nigdy jej nie dorównam). Ty rzeczywiście wyglądasz podobnie do Callas. Ale to też kwestia urody, nie widziałabym Ciebie jako "dodowo- elektrodowo-orange'owej" kopii  Szminka ciemna zawsze trochę nam dodaje...powagi, bo nawet nie lat, ale w sumie za to ją kocham. Zawsze ja ją mam, a mam trochę inne odcienie czerwieni (zawsze kupuję niby ten którego nie mam a tak naprawdę kupuję podobny), czuję się o wiele bardziej kobieco, pewnie.U Ciebie widać, że najlepiej czujesz się w klasyku i to dobrze, bo możesz go dopracować z modyfikacjami do perfekcji. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.