|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
makijaż i fryzura w jednym miejscu w Lublinie?
Witam wszystkich! Myślałam, że uda mi się znależć odpowiedź na moje pytanko w już założonych wątkach ale nie mogłam się doczytać. Proszę was o pomoc. Może wiecie gdzie można w Lublinie zrobić fryzurę i makijaż ślubny w jednym miejscu lub blisko siebie żeby za dużo nie jeździć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: makijaż i fryzura w jednym miejscu w Lublinie?
Salon Fryzjerski Nicol Fariani ul. Jutrzenki na Czubach. Pani podobno robi niesamowite upięcia slubne, wieczorowe, studniówkowe itp (ja jestem tam zapisana) i robią tam tez makijaże, ale ja juz mialam makijazystke zaklepaną więc ja tylko się czeszę tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki! A czy tam mają jakiś katalog z fryzurkami ślubnymi jakie wykonują czy raczej z własnym pomysłem się przychodzi? bo ja tak jeszcze nie do końca wiem jak sie uczesać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Katalogi mają, ale mozna i ze swoją, Pani wygląda na profesjonalistke, powiedziała, zebym przyszła ze zdjeciem sukienki i mniej wiecej wiązanki bo wszystko musi sie komponować i cos dobierzemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za pomoc, a jeszcze jakbyś mogła napisać jaki jest koszt zrobienia fryzury i czy jest też uczesanie próbne i w jakiej cenie?
Może ktoś zna jeszcze jakieś inne godne polecenia zakłady fryzjerskie w Lublinie co by było w czym wybierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
fryzurka ok. 80-130 zł Próbne tyle samo, bo Pani mówiła, ze tyle samo czasu i kosmetyków to kosztuje, a nawet wiecej bo jak sie nie podoba to upinaja az sie spodoba;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja polecam salon na Krakowskim 36 - w bramie
![]() Upięcie na długich włosach - 90 zł (próbny tyle samo) Czesanie na długich z lekkim podpięciem płaciłam - ok 50 zł Makijaż ślubny robiony kosmetykami Kryolan - 120 zł (ślubny z próbnym) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Może ktoś jeszcze ma godny polecenia salon
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Up!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.