![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sala ślubna "Pod Różą" - Wojska
Hej kochane,
czy któraś z was była, lub miała wesele w ww domu weselnym? Napiszcie co o niej myślicie, bo zastanawiam się czy tam zorganizować wesele. Podaję stronkę: http://podroza-domweselny.pl/ Edytowane przez firstfasolka Czas edycji: 2012-07-01 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Sala ślubna "Pod Różą" - Wojska
Ja tam tez będę miała,mi się tam bardzo podoba ,taka delikatna elegancja i no i te białe pokrowce na wszystkich krzesłach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No sala jest piękna. Byłam oglądać na żywo i jest rewelacyjnie. Szefowa trochę uparta, bo nie pozwala na np. zakup własnych soków, ale mam nadzieję, że jakoś się ugadamy
![]() ![]() Jak któraś z was ma jeszcze jakieś info to piszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja tam mam zaklepaną salę na przyszły rok, szefowa fakt uparta, ale bardzo sympatyczna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
My bierzemy z cukierni TYSIA z Bestwiny k/ Bielska Białej. Wiem, że pewnie złapiecie się za głowę, że to daleko itd. ale gdy byłam na targach ślubnych w Katowicach to była najtańsza cukiernia! Z dojazdem za 15 kilogramowy tort zrobiony w stylu angielskim zapłacimy 650 zł. Dla porównania taki sam tort w Katowicach kosztowałby nas około 1400 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
W ubiegłym roku miał wesele Pod Różą mój brat. Właścicielka jest rzeczywiście specyficzna, uparta trudno się z nią dogadać. Wystrój sali dość łady, ale obsługa beznadziejna, jedzenie też takie sobie pospolite. Moje wesele zorganizuję raczej w innym miejscu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Nie zgadzam się ,właścicielka bardzo przemiła osoba,obsługa bardzo profesjonalna sami mężczyźni,jedzenie bardzo dobre
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wzięliśmy salę bo nam się najbardziej podobała, szefowa uparta co do napoi , ale to jest jej biznes, cena jest dosyć niska za osobę, więc ma prawo do trzymania się swoich warunków
![]()
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Jak robisz w 2014 to juz się załapiesz na apartament dla nowożeńców,ja robię w 2013 i apartament raczej nie będzie gotowy
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć
![]() ![]() Nie wiem, jak zmieści się tam 120 osób (ktoś powyżej pisał), ale ja mam 60 osób i będzie w sam raz ![]() Znajomy TŻ-ta miał teraz w lipcu tam wesele i opowiadał, że jedzenia dużo, dobre i ogólnie atmosfera fajna ![]() Ja jestem dobrej myśli, a nawet wiem, że za niecałe 2 lata będzie cudownie.. Pani właścicielki nie uważam za upartą.. raczej małomówną, ale konkretną!
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Nigdy w życiu! Ostatnio gdy tam byłam sala była przygotowana na 100 osób i było pełno miejsca. Nie zgadzam się że byłby tam ścisk. Sala jest tak duża że zmieści się spokojnie 120 osób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
A mogę wiedzieć ile chcą od osoby? Mi też się ta sala bardzo podoba, jednak nie byłam jeszcze osobiście oglądać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Ja będę mieć w przyszłym roku to mam umowę na 165zł .i o 5zł może wzrosnąć ,o ile sie nie mylę.Napoje płatne dodatkowo według zużycia.Ciasta i tort będę brała z cukierni ,,Marysieńka,, z Gliwic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czy cena 165zł to cena za jeden dzień?
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
a jaka jest opłata za napoje? i słyszałyście może coś więcej o tej sali, chodzi mi o jedzenie, czy smaczne i dużo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
też będę mieć tam wesele w przyszłym roku. Jeżeli jesteś już po to daj proszę znać. Mam parę pytań o stronę organizacyjną - w szczególności o współpracę z właścicielami. Mam sporo obaw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Ja jestem po weselu w tym lokalu. Mieliśmy z mężem tam wesele w sierpniu 2012. Nie chcę robić im złej reklamy, więc jeśli jesteś ciekawa jak wszystko wypadło to pisz na priv. Ale ogólnie - nie polecam - bardzo się zawiodłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
No i właśnie tego się bałam, le reszt już na privie jak sobie życzysz.
Aby rozwiać wasze wątpliwości co do "apartamentów" to są to małe, 2 osobowe pokoiki w liczbie 7 (6 z małymi łazienkami, 1 tylko z umywalką), każdy płatny.....120 zł (60 od osoby). I gratisu dla nowożeńców nie ma. Zniżki dla weselników też. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]()
Też podpinam się pod post ktoś wie coś więcej na temat sali, jedzenia, obsługi itp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witam,
również mam podpisaną umowę "Pod Różą", od znajomych wiem , że jedzenie jest bardzo dobre, płacę 160zł za wesele jednodniowe, ale koszt może jeszcze wzrosnąć o 10%(wesele trwa 13h od momentu przyjścia gości i młodej pary, dodatkowo za każdą godzinę przedłużenia płaci się 500zł). Osobno do tego trzeba doliczyć koszt za napoje , tort i ciasta. Sala duża i na żywo ładniejsza niż na zdjęciach ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
My jesteśmy po weselu "Pod różą"
![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałam dodać, że my zamawialiśmy salę w 2012r. i też na umowie mieliśmy 160zł z możliwością wzrostu cen ![]() ![]()
7.09.2008! ![]() 7.05.2011!! ![]() 14.06.2014!! ![]() ...mieszkanie... ![]() Edytowane przez olciatg Czas edycji: 2014-08-14 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Nie wiem dlaczego piszecie takie bzdury na temat sali pod roza!!!
Chyba nie mieliście tam wesela ! i jesteście mega złośliwi ! Chcielibyście mieć najlepiej wszystko za darmo, same gratis,ale sami wiecie ze tak sie nie da. Cena jest bardzo niska porównując ja z innymi salami. Na innych zawsze doliczaja za pokrowce na krzesłach, za żywe kwiaty na stołach, klimatyzację, owoce , korkowe itd a na sali Pod Roza jest to wszystko w cenie. Dwie rzeczy tam są płatne ciasta i napoje, ja miałam wesele tam w tamtym roku 2014 rok i byłam bardzo zadowolona. Jedzenia jest bardzo dużo tyle zostało ze w domu w lodówce tego nie można było pomieścić , obsługa super, sami faceci elegancko ubrani w jednakowych koszulach bardzo mili nie było z niczym problemu, wystrój sali bardzo elegancki, sala pod roza wyglądała pięknie i bardzo czysto, mieliśmy pokój na alkohol wszystko było schlodzone i zamknięte pod kluczem. Sala jest duża miałam 100 osob i były luzy, wszyscy sie swietnie bawili. Polecam ta sale w 100 % !! Wlascicelka jest bardzo miła , trzyma sie swoich zasad jak każdy, nie widzę powodu zeby ja krytykować z niczym nie było problemu. Jeszcze napisze o pokojach jest 120 zł za pokój , są bardzo czyste i ładne. Cena pod roza jest naprawdę bardzo niska a poziom sali bardzo wysoki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.