|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Max factor miracle touch ; BIODERMA AKN (?)
Jak w temacie mam do oddania
- eyeliner loreala -> z tym, że chyba już długo go mam ale może ktos by sie skusił - uzyłam go kilka razy Z 5? JUż DOGADANY z Ennka - max factor fluid w kompakcie odcień ROSE BEIGE 65 kilka razy uzyty - vichy żel do mycia gleboko oczyszczający - zużyłam 50% Również Ennka i do tego jeszcze jakis krem rozświetlający z manhattan 15 ml z pompką uzyłam chyba tylko krople dziwny jest jak dla mnie ![]() -BIODERMA sebium AKN krem zużylam go 80% może 85% może ktoś chce resztke nie mogłam sie doczekać nowej tubki i po dwóch miesiącach uzywania go otowrzyłam nową może komus sie coś spodoba oddamz a jakiś kosmetyk ktorego nie uzywacie znudzil wam sie lub nie jest dla was ![]() Edytowane przez Dżagódka Czas edycji: 2009-05-29 o 07:59 Powód: rezerwacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Max factor miracle touch ; Loreal LINER RESIST (?)
i do tego jeszcze jakis krem rozświetlający z manhattan uzyłam chyba tylko krople
![]() może komus sie coś spodoba oddamz a jakiś kosmetyk ktorego nie uzywacie znudzil wam sie lub nie jest dla was ![]() Ile jest tego kremu?? 50ml??? Jestem chętna ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
ten liner loreala to czarny? a żel vichy normaderm? Jeśli tak to jestem bardzo chętna na oba http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337794
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za zel vichy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej, dzięki za odpowiedź. Jeśli liner jest mokry i zdatny do użytku go chętnie go wezmę. W sumie chcę popróbować z linerami więc taki będzie ok. o i żel normaderm też chętnie bo to akurat używam na okragło. Jesli Ci pasuje ten colosal, lakier i farmona to są twoje.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
15 ml powiadasz...
a - eyeliner loreala -> z tym, że chyba już długo go mam ale może ktos by sie skusił - uzyłam go kilka razy Z 5? JEST MOKRY??? W PĘDZLU CZY W PISAKU??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.