|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Romantyczny weekend - rocznica ślubu
Witajcie Kobitki!
![]() Piszę, aby poradzić się Was co do wyboru miejsca na uczczenie pierwszej rocznicy ślubu. Czasu jest już nie wiele bo za 3 tygodnie minie roczek ![]() Myślę o jakimś wypadzie na weekend gdzieś do jakiegoś SPA lub coś w tym stylu. Najpierw myśleliśmy o termalnych wodach na Węgrzech ale niestety czasu nie będziemy mieli więc postanowiłam, że zorganizuje nam na 29-31 lipca jakiś wypad za miasto. Tak aby odpocząć i cieszyć się sobą bo w tym roku nawał prac nie pozwoli nam na dłuższy urlop więc będzie to moment na odpoczynek i spędzeniu tych kilku dni tylko we dwoje... Macie jakieś sprawdzone miejsca, szukam tak najlepiej w obrębie dolnego śląska ewentualnie jakieś max 400 km od Wrocławia...???? Z góry dziękuje za podpowiedzi Justyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Romantyczny weekend - rocznica ślubu
a może Bukowina Tatrzańska? znaczy nie wiem jak to daleko od was, ale jeśli myślisz o spa, to może baseny termalne się wam spodobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
A ja proponuję baseny termalne w Białce Tatrzańskiej albo Sandra-Spa w Karpaczu
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Bukowina fajna, ale ja jakoś wolę w zimie się zanurzać w temp. 38 stopni.
Hmm.. no i nic mi do głowy nie przychodzi ;/ a może już decyzja podjęta?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.