|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jak się zachować?
Otóż... jestem z chłopakiem od niedawna. Jego rodziców i rodzeństwo widziałam tylko raz. Dzisiaj jest wesele z rodziny z jego strony... I mogę czuć się głupio, jakoś dam radę, ale nie wiem jak się zachować na ślubie - podejść do państwa młodych, których nie znam? Co im powiedzieć? Powinnam kupić jakiegoś kwiatka?
I czy wypada założyć bardziej seksowną sukienkę? Taką obcisłą, czarną? Czy nie bardzo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się zachować?
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tak, podejść do młodych, złożyć życzenia
![]()
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
A ja tam na kilku weselach już byłam w czarnej sukience i wiele kobiet było w czarnych. Bez przesady, czarna sukienka jest elegancka. Ja tam tego nie interpretuję jako stroju na pogrzeb. Zawsze możesz do niej dodać jakieś kolorowe dodatki. Już bardziej wyzywająca wydaje mi się mocna czerwień.
Swoją drogą, dzisiaj wesele, a Ty się dopiero dziś zaczęłaś zastanawiać jaką sukienkę ubrać ? ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Co do kiecki - mnie czarna nie przeszkadza, ale wiem, że są osoby, które razi czerń na weselu. Jeśli nie masz alternatywy, to może włóż do tej czerni jakieś fajne kolorowe dodatki? Np. czerwone, różowe, złote?
Obcisłej albo krótkiej nie wkładaj, jeśli nie chcesz zrobić złego wrażenia na babciach, mamach itd.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Aj tam czarna. Sama parę razy byłam w małej czarnej i nikt mi nic nie zarzucał
![]() ![]()
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.