|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję dobrego psychiatry w Warszawie
Drugi dzień siedzę i szukam w internecie kogoś sprawdzonego dla bliskiej mi osoby. Wiem, że są portale typu znany lekarz, ale już nie raz przekonałam się, że opinie tam pisane to czysta reklama.
Problem jest z depresją/nerwicą. Poszukuję kogoś, kto jest ludzkim, ciepłym lekarzem. Czy ktoś może polecić? |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Poszukuję dobrego psychiatry w Warszawie
nie moge polecić konkretnego lekarza, ale akurat ja dzieki portalowi znany lekarz znalazłam genialnego laryngologa i endokrynologa, wiec nie w kazdym przypadku to reklama..
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie nie w każdym, ale wiem ze sprawdzonego źródła (koleżanka jest lekarzem), że często opinie pisze rodzina i znajomi :P Dlatego też nie do końca im wierzę.
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam ale w Piasecznie. Jak chcesz to podam Ci nazwisko na pw i poszukasz czy gdzies w Warszawie tez przyjmuje. Wiem, ze pracuje w jednym szpitalu w Warszawie wiec moze w przychodniach czy gabinecie prywatnym tez.
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, chętnie
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Ja leczyłam się w ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ w centrum Warszawy. Zanim do nich trafiłam byłam w kilku innych poradniach, ale niestety miałam ogromnego pecha chyba, bo nie czułam się wcale lepiej. Miałam wrażenie, że żaden z tych specjalistów nie miał za bardzo ochoty mi pomóc.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.