![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymieniê Rahat Loukhoum, Code, Sensi, Kenzo i inne
NIEAKTUALNE
Witajcie najpierw zasady: Zasada najwa¿niejsza - NIC NA SI£E. Wymieniê oferowane przeze mnei rzeczy tylko i wy³±cznie na inne kosmetyki - interesuj± mnie g³ównie perfumy, kolorówka (podk³ady ) , raczej nie pielêgnacja (chyba ze do w³osów) i nie dolna pólka. Nie interesuja mnie ciuchy, ksia¿ki ani dodatki. By³abym równie¿ wdziêczna za nie proponowanie mi rzeczy z ni¿szej pó³ki w zamian za wy¿sz± bo na tak± wymiane i tak sie nie zgodze. Nie lubie Avonu i Oriflame, z Yves Rocher interesuje mnie tylko najnowsza seria orientalnych smarowide³ do cia³a. Wszystkie moje kosmetyki sa swie¿e, nie przeterminowane, odpowiednio przechowywane i zadbane - tego tez wymagam od potencjalnych kontrahentów Aha - osoby poni¿ej 10 przekupek wysy³aj± jako pierwsze My wish list : podk³ad p³ynny wysokopo³kowy, sredni bez - raczej kryj±cy lub pó³kryj±cy L LL produkty Kerastase (ale nie próbki) puder w kamieniu w puderniczce z lusterkiem, raczej wy¿sza po³ka, ma³o uzywany, sredni be¿yk olejek Nuxe bez drobinek perfumy- s³odziaki, chêtnie przygarnê Princess, Musk Etro (moze byc odlewka), waniliowe Comptoir sud Pacific i inne s³odkie cienie do powiek w musie Shiseido bia³y sypki opalizuj±cy cieñ pomadka Doctor Glamour Cosmic - wsciek³y ró¿ chyba Strawberry ![]() b³yszczyki z wy¿szej pólki - odcienie jasnego ró¿u, jasny koral, be¿, nic ciemnego. Perfumy NIEAKTUALNE Rahat Loukhoum S. Lutens - odlewka - ok. 9 ml, swie¿o nabyta na forum gazetowym ale to nie moj zapach. Wymienie na inne pachnide³ko, ale nie na niszê bo za du¿o wpadek zaliczy³am. NIEAKTUALNE Sensi White Notes - ok. 1/3 z 50 ml, moze troche wiecej Kenzo Vintage - najnowszy zapach, znany tez pod nazwa Love Peace & Kenzo- 100 ml, kartonik, ubytek 3 psiki. Kupi³am go 3 tygodnie temu, ale ostatnio nasz³o mnie na s³odkie i nie moge nic innego u¿ywac. Wymienie na jakiegos s³odziaka Armani Code EDT, 50 ml,zosta³o ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. Orygina³ kupiony w perfumerii lotniskowej. Wymienie wy³acznie na inne perfumy, ³atwo nie oddam The One Dolce & Gabbana - 30 ml, zosta³a wieksza polowa ![]() Perfumetka Sephora z zestawu , 10 ml - wanilia i kwiat pomaranczy, raz psiknêta Cinnamon Bun Demeter - 30 ml, z atomizerem, 2 razy psikniête Ghost Deep Night - miniatura 10 ml w slicznym flakoniku, tylko testowana Ange au demon - Miniatura, ubytek ok. 10 % Mogê odlac - Elle YSL, Au Blanc Bvlgari , Rose Absolue, - max 10 ml, za inne zapachy rozwa¿am tez rozstanie z Addict Dior - 30 ml, zosta³a wiêksza po³owa ![]() kolorówka ró¿ Deborah Hi tech z pêdzelkiem - ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15996 w kolorze s³odkiego ró¿u ze srebrnymi "¿y³kami", sliczny, ale dla mnie za delikatny - kilka razy przetestowany. Chêtnie wymienie na inny ró¿, chêtnie w kremie Juicy Tubes, JT Hot Date, miniaturka raz przetestowany na rêce. Chanel les4 Camelias - pomadko-b³yszczyki, zu¿ycie widoczne na zdjeciu, raczej niewielkie. Mam pedzelek, kartonik i welurow± saszetkê. Juz sie nimi nacieszy³am ale wymienie za cos naprawde fajnego podk³ad Deborah24 Ore, odcien 1 najja¶niejszy - kupiony w marcu w perfumerii Gler, zosta³a po³owa, moze troche wiêcej _ odsypka czarnego glittera MAC - ok 1/2 ³y¿eczki w pojemniczku pomadka Bourjois, bezyk przechodz±cy w róz, raz u¿yta Pielêgnacja Nivea DNAge, korektor g³êbokich zmarszczek Zone Action - nowy, zafoliowany suflet czekoladowy do cia³a Aquolina Chocolovers - zosta³a po³owa ¿el czekoladowy do k±pieli Aquolina Chocolovers - raz u¿yty, prawie ca³y Gratisy do fajnej wymiany - Balsam do ciala oriflame, Lime & Ginger, b. cytrusowy, zosta³o ok. 60 %, swie¿utki - krem do r±k oliwkowy Ziaja, raz u¿yty, - ¿el do stóp Ziaja, raz uzyty, - probka Escady Collection - Balsam do ust Yves Rocher, z kolekcji swiatecznej, wazny do 2010, 3 razy uzyty - no i tradycyjne probki i probeczki ![]() ![]() Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2008-10-25 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymieniê Rahat Loukhoum, Code, Sensi, Kenzo i inne
moze znajdziesz cos u mnie za armani code???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mo¿e za Rahat Lutensa chcia³aby¶ odlewkê S³oniaKenzo,Hypnotika Poison,Brit red Burberry,odlewka z w±tku Keiko Mecheri?Mam jeden atomizerek z sephory 5 ml i inny taki ³adniejszy,4 ml.
Po za w±tkiem mam limitowankê Star Bronzer Lancome z niedu¿ym ubytkiem.Z wymianki z *nulka*Ale to tylko za perfumy Armani lub Addicta mog³abym oddaæ.Lancome Star Bronzer - przesliczny puder brazujacy, dwukolorowa limitowanka. Posiada malenkie zlote drobinki. W jasniejszej czesci jest juz lekkie zaglebienie od uzywania, ciemniejsza czesc bardzo malo uzywana. Sliczna puderniczka z lusterkiem.Jest jeszcze fotka w jej kramiku.http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=263236 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-09-30 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Czy ew J'adore interesowa³yby Ciê za Code? Ok 27 ml z 30 ml.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko znów siê do Ciebie piêknie u¶miecham
![]() Ja tak niesmia³o zapytam o The One i tego nowego Kenzo? Mam poza w±tkiem te¿ CSP: Vanille Mokha, Princesse Muscat, Sultan Safran, Coeur de Vahine. Jak nic nie wypatrzysz to poszukam cosik jeszcze, zeby Cie pokusiæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN sta³y
|
moze cos u mnie za:
The One Dolce & Gabbana - 30 ml, zosta³a wieksza polowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mo¿e co¶ u mnie za ró¿ Deborah?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 252
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Rahat Loukhoum S. Lutens - odlewka - ok. 9 ml, swie¿o nabyta na forum gazetowym ale to nie moj zapach. Wymienie na inne pachnide³ko, ale nie na niszê bo za du¿o wpadek zaliczy³am.
zrobi³am dok³adke
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Magsch Code chcialabym wymienic na inny zapach, ale u Ciebie nic nie znalaz³am
![]() Zielona mog³abym wymienic Rahat na hypnotic ale musze sobie odswiezyc pamiec i przypomniec ten zapach ![]() Gargamelowa dziêkuje, mam juz butelczynê J'adore ![]() Anastazjo poczytam o tych Twoich CSP - to s³odziaki? ![]() Vilandro, Narnijkaj nic nie znalaz³am ![]() Sunny oprócz Grosseliny nic mi nie wpad³o w oko, wiec raczej wymianka odpada ![]() Princesko w watku nic nie znalaz³am, chyba ze ten Pink sugar ze zdjecia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hm to moze sie dogadamy, ale musialabys cos dorzucic bo Code jest troszke wiecej wart
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To daj znaæ jak ju¿ sobie je przypomnisz,dobrze?Poza w±tkiem mam jeszcze miniaturkê Kenzo Amour bez kartonika,z wymianki,podobno ok po³owy z 5 ml ale musia³abym dla pewno¶ci przelaæ je do fiolki,zeby sprawdziæ czy jest tyle .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
zielona sprawdze hypnotic. W sobote w sephorze
![]() ![]() Mn1stek Cat Deluxe mi nie odpowiada niestety, natomiast L szukam we flakonie. Ja nie uda mi sie tu wymienic to na pewno sobie kupie buteczyne na jesienne chandry. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Milej lektury na temat CSP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Iwciu u Ciebie podobaja mi sie meteorytki ale to chyba za du¿o w zamian za ró¿
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Sprawdzi³a¶ Hypnotic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za Lutensa i cynamon Demeter
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Zielona sprawdzi³am, zapach bardzo mi sie podoba i zapragne³am miec ca³± flaszke.
Beccomasz mase ciekawej kolorówki, na pewno cos bym wybra³a, ale Lutens jest juz prawie nieaktualny, a Demeter chcesz ca³y czy odlewke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
sensi?
prosze odp u mnie ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odlewkê, tak ok. 10-15ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 770
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Lutens mnie zainteresowa³, prada jest w chwilowym zawieszeniu (wymiankowym) ale mo¿e z Burberry siê dogadamy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ivanno Lutens juz jest na wylocie niestety
![]() Becco, ostatnio przyby³ mi kolejny zapach z cynamonem i dwa mi niepotrzebne, wiêc wystawiam Cinnamon Bun w ca³osci. Gdybys chcia³a ca³± flaszkê daj znac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy znalaz³aby¶ u mnie co¶ za ca³± flaszkê? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Gucci Rush (produkt, pude³ko) 30 ml ( ubytek 2 ml
![]() Eau des Merveilles (tester, kartonik) 100 ml ( pozosta³o 3/4 pojemno¶ci), DKNY Be Delicius (bez pude³ka)30 ml (buteleczka, nie jab³uszko), pozosta³o ponad 3/4 pojemno¶ci, Innocent (bez pude³ka i korka, tester) 75ml/55 Interesuje mnie Sensi i The One. Mo¿e u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie odlewka Code oraz Addict.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.