|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Istnieją 'wspomagacze' dla kobiet?
Cześć wszystkim, chciałam się dowiedzieć, czy są jakieś sposoby aby przyśpieszyć efekt jaki można uzyskać ćwicząc? - Tak jak faceci zażywają białko, aby mieć większe mięśnie, jest jakiś odpowiednik dla kobiet? Czy istnieje taki, który nie szkodzi zdrowiu i nie ma skutków ubocznych ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*sportaddict*
|
Dot.: Istnieją 'wspomagacze' dla kobiet?
ale chcesz zwiększyć masę, tak? dlaczego nie chcesz wziąć 'męskich' odżywek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Tak, 'masę mięśniową' dokładnie. Słyszałam, że jak faceci biorą te właśnie'męskie odżywki', to jak przestaną ćwiczyć mają- wiem, że to śmiesznie zabrzmi- zwisającą i mało jędrną skórę (np na rękach)...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*sportaddict*
|
wydaje mi się, że to zależy jednak nie od wspomagaczy, tylko od kondcji skóry - niezależnie od tego, czym ją rozciągniemy (mięśniami, czy tłuszczem), bez odpowiedniej pielęgnacji (nawilżanie, ujędrnianie), po powrocie do mniejszego rozmiaru skóra może być obwisła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
vadi- rozumiem.. Męskie odżywki na pewno posiadają skutki uboczne :/ Chodzi po prostu o to, że jak już 'wezmę się za siebię' i postanowię ćwiczyć- nawet codziennie, to żeby dostrzec jakieś efekty musi minąć dużo czasu i zwykle już się poddaje. Zbliżają się ciepłe dni i nie chcę wyglądać jak 'kupa', stąd wpadłam na pomysł, zeby założyć taki temat. Jednak po ilości odpowiedzi i zainteresowania tym tematem chyba muszę stwierdzić, że nie ma innego sposobu niż mordęga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nindżopesz
|
Oj tam, zaraz mordęga
![]() ![]() A z odżywek kupiłam "męskie" białko bo wyczytałam, że dziewczyny też chętnie je stosują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
♥
|
bo te odzywki męskie o których mowa w pierwszym poscie to nie odzywki meskie tylko po prostu odzywki , które pomagaja dostarczyc białko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Redhaired Witch i anniaa- od razu morda mi się cieszy, jak przeczytałam Wasze odpowiedzi
![]() A jest może ktoś kto używał takowych 'odżywek' ? Być może je zakupię... W ogóle jak to wygląda ?- Bo szczerze nie widziałam nigdy hehe :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nindżopesz
|
Ja swoje zakupiłam około tygodnia temu więc o efektach się nie wypowiem, w każdym razie jest smaczne
![]() A wygląda rozmaicie, generalnie jak paczka cementu: http://www.allegro.pl/19662_odzywki_bialkowe.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Aha
![]() Lepiej kupić białko, czy serwatkę ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mam jeszcze jedno pytanie:
Dawka zalecana na opakowaniu jest taka sama dla wszystkich, niezależnie od masy ciała, wieku oraz rodzaju uprawianego sportu ? Wiem, ze to może trochę głupie pytanie, ale to trochę dziwne, aby dawka dla sportowca ćwiczącego wyczynowo była taka sama jak np dla mnie (mam 167 cm wzrostu i 47 kg wagi, a ćwiczę na siłowni godzinkę dziennie). |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kochani, poradźcie- stoję przed wyborem:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=639452080, czy może http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=637058139 ?? Czy może jeszcze jakieś inne białko ??? Lepsze są białka pochodzenia zwierzęcego, czy roślinnego ???? Które lepsze dla zdrowia ???? PROSZĘ, niech mi ktoś odpisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.