|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
1 czerwca- Sstart!
Koniec z dołowaniem się podczas patrzeniu w lustro!
Daję sobie 4 miesiące czyli od dziś przez czerwiec i cały okres wakacji aby: 1) umięśnić, wyrzeźbić i odtłuścić ciało 2) zdobyć kondycję 3) zrzucić brzuch, a jednocześnie przytyć na nogach i tyłku (da się?;p) 4) schudnąć co najwyżej 2 kg W tym celu 5 małych, ale sytych posiłków dziennie, to co dotychczas tylko w mniejszych i częstszych porcjach. Oprócz tego: zero słodyczy, białego pieczywa, węglowodanów na noc!!! dużo warzyw i owoców. + sport! Moimi problemem nie jest grubość, ale strasznie otłuszczone ciało, boczki i galaretowata skóra. Zapraszam wszystkie o podobnych problemach dziewczyny do wspólnej walki o piękną sylwetkę. Proszę także o jakieś cenne rady i wskazówki jak najskuteczniej osiągnąć cele. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Uzależnienie
|
Dot.: 1 czerwca- Sstart!
Brzmi fajnie
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Też bym się chętnie przyłączyła, ale problem w tym, że punkt 3 pasuje mi tylko połowicznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() a Ty lacallie jaki masz główny cel i jak go chcesz osiągnąć? razem jakoś nam się uda to osiągnąć! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Moim głównym celem jest wbicie się znowu w rozmiar 38
![]() ![]() Mam nadzieję, że tym razem wytrzymam bez słodyczy (bo zwykle udawało mi się bez nich żyć około 2 tygodnie, a później zjadałam z nawiązką) . Jedzenia raczej ograniczać nie muszę, bo i tak mało jem (zmodyfikuję tylko moją dietę) no i oczywiście planuję też trochę ćwiczeń. Niestety nie mam zbyt wiele wolnego czasu na treningi, ale myślę, że poranny spacerek do pracy i popołudniowy do domu + skakanka na początek wystarczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
to może nie ograniczaj słodyczy całkowicie? bo znowu będzie to samo. Moim zdaniem jakieś ciasteczko owsiane od czasu do czasu rano do kawy jest jak najbardziej ok, tym bardziej, że na pewno je przez resztę dnia spalisz... i nie rzucisz się później wygłodniała na słodycze. Ja ogólnie wychodzę z założenia, że słodycze można jeść tylko, że mało i właśnie rano
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
dolaczam sie do watku z nadzieja, ze z Wami uda mi sie zgubic brzuszek do wakacji. nie bedzie latwo, ale trzeba sie starac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
mi dzisiaj nie poszło może od jutra się uda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Eloo
![]() ja tez sie przyłaczam do tego wątku mam ten sam problem zrzucenie brzucha i boczkow głównie chodzi mi o zamienienie tkanki tłuszczowej w miesnie ... dlatego zaczynam od dzisiaj robienie brzuszków to najlepszy sposób na uporczywy tłuszcz nom i dieta bogata głownie w białko mam nadzieje ze mi sie uda i nam tu wszytikim zgromadzonym na tym watku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.