|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
WSEiT - Wyższa Szkoła Edukacji i Terapii w Poznaniu
Witam,
Nie wiem w którym podforum mogłabym założyć ten wątek dlatego zakładam w ogólnym plotkowym ![]() A piszę go, ponieważ mam pytanie do Wizażanek/Panów Wizażanków , którzy są z Poznania i studiowali/studiują w Wyższej Szkole Edukacji i Terapii..Czy jesteście zadowoleni z tej szkoły? Z wykładowców? Czy też uważacie że szkoła nie jest warta ani poświęconego jej czasu ani pieniędzy na nią straconych? I czy orientuje się ktoś od kiedy mają tam kierunek studiów podyplomowych "Fizjoterapia w kosmetologii"? Pozdrawiam.. ![]() .. i czekam na odpowiedzi
Edytowane przez onlyyhope88 Czas edycji: 2010-03-18 o 10:51 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: WSEiT - Wyższa Szkoła Edukacji i Terapii w Poznaniu
up up
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: WSEiT
Czy nikt nie studiował/studiuje w tej szkole??
Nie wierze, że z tylu zarejstrowanych tu osób nie ma choć 1.. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Odkopię wątek. Może jest ktoś kto studiuje w tej szkole? np studia podyplomowe. Jak to wygląda na tej uczelni? itd itp
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Hej, chodzę na Inżynierię Materiałową i moim zdaniem to porażka ... zadania protetyczne spoko, ale tamte przedmioty (niby fajnie ) to możesz kupić od razu jedna ściema ja obecnie z tej szkoły gówno wiem. z Matematyki prof Dominik S łapówkarz speclajnie obleje pare osób (nawet grupe) żebyś mu dała kase niby na dom dziecka. ogólnie nie polecam rezygnuje z tej szkoły.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.